MinikMucizeninAnnesi 14.9 üzeri riskli biliyorum ama küçüğü 10 olmuş biraz beni korkuttu 🙄 Hastaneye gitmeli miyim evde düşürmeye mi çalışayım öncelikle. 30 haftalık hamileyim
Eslemkusun_annesi MinikMucizeninAnnesi suan sınırda 14 9 olduktan sonra preeklemsi den supeleniyolar geçirmiş biri olarak söylüyorum limonlu su için tansiyonunuzu takipte kalın
garip MinikMucizeninAnnesi doktorum 13.87 yi bile beğenmedi coraspin yazdı bana daha da çıkarsa haber ver mutlaka dedi maalesef benim de tansiyon problemim var 30+2😢
ZorYollardanAsipGelenim MinikMucizeninAnnesi 2 hafta once benimde 14 10 /13 10 du ama benim hastaneye gittiğimde yuksek cikiyo evde takip etmemi istedi kalp doktoru takip ettim normal seyretti. Kadin dogumcumda idrar testi yapti acaba protein kacagida olabilir mi diye negatif cikti her gun sabahları limonlu su içiyorum tansiyon yukselmemesi icin aklima geldikce
Serpil-Harun21 MinikMucizeninAnnesi şimdi bu uygulamada narla ilgili sayfa paylaşım yapmış nar suyu tansiyonu düşürüyor diye C vitamini faydası saymakla bitmiyor diye varsa bir dene hayatım yoksa limonlu su yap şimdilik düşmezse doktoruma söyle
MinikMucizeninAnnesi Eslemkusun_annesi suan limonlu su içiyorum yarım saat sonra tekrar ölçücem bu gece takip edeyim 😔 teşekkür ederim
Eslemkusun_annesi MinikMucizeninAnnesi rica ederim bende devamlı takip ediyorum inşallah limonlu su ile duzene girer
MinikMucizeninAnnesi Serpil-Harun21 nar suyu var limon suyunu içtim azıcık bekleyeyim eğer faydasını göremezsem birde nar suyu deneyeyim çok teşekkür ederim ☺️
Seymamam29 Sabah kalkınca limonlu su iç takip et ama limonlu suyu sabah içmeye başla çıkmasını engellersin
MinikMucizeninAnnesi garip ilk haftalarda vardı benim 12/13 haftalıkken sonra uzuuuun süredir herşey normaldi bugün tekrar başladı sanırım 😔
garip MinikMucizeninAnnesi ilk gebeliğimde de çıktı benim bunda da var maalesef tansiyonun her türlü riski var 😢inşallah vaktiyle gelir yavrular
MinikMucizeninAnnesi ZorYollardanAsipGelenim o zaman artık suların içine 1 dilim limon atıp içeyim en azından stabil olsun 😊
ZorYollardanAsipGelenim MinikMucizeninAnnesi aynen ama hep boyle giderse tansiyonunuz bi gidip idrar testi verin allah korusun