Barlas_mom Diyarbakır da detaylı ultrason nereler de yaptırdınız kime yaptırdınız fiyat ne kadardı ? Tecrübelerinizi öğrenmek isterim şuan 17+3 oldum araştırma yapmak istiyorum da ☺️
Esrabahar Barlas_mom kesinlikle Ece ocala gidin müthiş bir doktor 1 saat boyunca bakiyor ben gittim rahim kisaligim varmış erken doğum riskim oluşmuş tek o fark etti 500 lira ama değer gerçekten çok ilgili tek tek anlatıyor her seyi
DBB21 Barlas_mom Dicle Üniversitesi doç. Dr Senem Yaman Tunç hastaneyi arqyıp fiyt bilgisi alabilirsiniz çok araştırdım herkesin Diyarbakırda önerdiği tek kişi
esra572 Barlas_mom memorial barış boza Ece Öcal öneriyorlar benim doktorum gerek görmemişti bende yaptirmadim 450 500 civarı bu doktorların fiyatı da
Barlas_mom esra572 Bende detaylı ultrason zamanında geleceğim Diyarbakıra memorial de mi peki gittiğiniz doktor ?
esra572 Barlas_mom evet canım ama değiştirdim doktorumu. Normal doğum u destekleyen ve daha rahat bir doktora geçtim Burhan özel memorialde. Çok memnunum öneririm tayincisiniz galiba burdaki tüm tayinci arkdslarim ona gidiyor
esra572 Barlas_mom Ece Öcal 500₺ ayrı kliniği varmış 45 dakika sürüyormus ve cdye çekip veriyormuş ben araştırdıgimda çok methettiler
Barlas_mom esra572 tayinciyiz canım evet yazın gelmiştik ama ben bu aya kadar memleketteydim bir de ailemin yanında falan derken 20.haftalar da ancak gelmiş olacağım ☺️ Çok teşekkür ederim bende memorial bakacağım geldiğimde
Barlas_mom Esrabahar memorial ve Dicle memorial aynı yer değil değil mi bu bahsettiğiniz hangisi bende randevumu alayım hemen ? ☺️
Esrabahar Barlas_mom Ece ocalin ayrı muane yeri var memorielde değil Ece ocal doktor takvimi yazarsanız ordan da direk randevu alabilirsiniz
Esrabahar Barlas_mom aynenn hem de gebelik takibi yapıyor ben ona minnettarım gerçekten bizim şansımız oldu ona gitmek mardinden gittim bende
Barlas_mom Esrabahar Aklımda bulunduracağım canım mutlaka o doktoru içlerinde karar vericem önceliğim arasında ☺️🙏🏼 Çok teşekkür ederim