Bsra19ogz 7+2 haftalık hamileyim ve mide bulantısından birşey yiyip içemiyorum ilk aylarda bebek etkilenirmi bu durumdan korkuyorum 🥺3 aydan sonra anneden besleniyor diye bir şey duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Fulyaaa1 Bsra19ogz ilk aylarda bebek sizden beslenmiyor ve bulantınız olması yemek yememeniz cok normal korkmayın bebeğe hiç birsey olmaz fakat sizin bünyenizin zayıf olmaması için az da olsa sevdiğiniz yiyebildiginiz şeylerden yemeye çalışın 🌸
Elenim Bsra19ogz 4 ve 5 aydan snra başlıyor beslenmeye şimdilik çok küçük sizinki kanda ne varsa ona geçiyor ama zorla kendini ye
dilekgucuk Bsra19ogz ebe arkadaşım,kontrolünde olduğum ebe sen 1 hafta yemek yemesen bile senin vucudundaki vitaminlerle kalsiyumunla beslenir demişti..Ama kendinin ayakta dirençli olman için vitamin alman gerek demişti.
ozgese-s Canım ben 10 gün yemek yiyemedim ilk 3 ay doktora sorduğum da su bile sana yeterli bebek senden 3 ay beslenmiyor dedi aklın kalmasın canım .
gokcekilic Haftamdayım resmen aç geziyorum mide bulantısından ama bebeğimin kilosu haftasına göre önde gelişimi de cok iyi maşallah. Takma ama yinede dikkat et cok streslenme bu duruma