Gizem_gulbahar Ezom benimde kiz dendi ama hep icimde gercekten bi erkek vardi ama bu kadar supriz sekilde son haftaya kadar beklemiyodum 🙂
Halimeege Gizem_gulbahar kız darısı bana inşallah 2 oğlum var 3. Hamileyim binada erkek dedi doktorum ama sanki kız dogurucakmisim gibi geliyor sgaliklisiyla hayırlısıyla kıyafet önemli değil alınır sagliklica kucaginiza alın inşallah
Gizem_gulbahar Halimeege Amin canim benim sende saglikla kucagina Al Insallah 😍 heran her sey degisebilir Rabbim gonlune gore hayirlisini versin sanada Insallah 🥰🥰
runigves Banada önce kız dendi sonra erkek, ayrıntılıda kız dendi derken. Şu an o kadar kafam karışık ki yine değişirse diye 😅 elim pembe şeylere gitmiyor ara renkler alıyorum hep 😆
Gizem_gulbahar runigves em dogrusunu yapiyorsunuz gercekten cunku ben kiz diye heo pembe aldim herseyi kaldi saklicam artik ara renkler en iyisi 🥰
Gizem_gulbahar Canselyaren hayir verilmemisti ama gizlemis buyuk ihtimalle kendini zaten esimde boyleymis kaynanama ilk kiz denmis doguma 1 hafta kala erkek oldugunu soylemisler babaya cekmisiz 😄