Papatyamevsimi-89 32.haftadayim ne zaman doğum konusu açılsa laf arasında doktoruma zaten sezeryan istiyorum diyorum hiç cevap vermiyor..İsteğe bağlı sezeryan istediğimi söyleyeyim mi tekrardan?
Nigarhacizade Papatyamevsimi-89 Diye bilirsiniz bence. Sonuçta sizin tercihiniz😕 bu arada bende 32+3 üm ve vajinamda baskı hiss ediyorum. Sanki aşağıdan birşeyler açılıp kapanıyor. Sizde de varmı öyle şeyler
Papatyamevsimi-89 Nigarhacizade Var canım benim de bu aralar full vajina ağrısı var enfeksiyon var mı?Karın ağrısı falan var mı?
Papatyamevsimi-89 Nigarhacizade benim kasiklarima cok vuruyor ya ,acayip bir agri oluyor,akşam bu saatlerde çok belim ve sirtim.agriyor
Nigarhacizade Papatyamevsimi-89 Hayır enfeksiyon yok, karnım da ağrımıyor. Bazen bebek toplanınca sertleşiyor. Ama vajinada ağrıdan ziyade basınç var sanki açılın kapanıyor. Doktorum söyledi ki o gayet normalmış artık son haftalara gitdiğimiz için
Papatyamevsimi-89 Nigarhacizade rahimdeki baskı içi normal dedi,magnezyum içmeye devam dedi canım, bundan sonra daha çok artar dedi..Bir de benim enfeksiyon vardi yine şase verdi
Nigarhacizade Papatyamevsimi-89 Ben de cumartesi gidicem bebeğimi görücem ❤️🥺Bana da rahimdeki baskı normal falan hatta olması iyi bir şey demişti. Teşekkür ederim benimle paylaşdığın için!!❤️❤️❤️❤️