Canselyaren İkinci gebelik ztn bnimkisi 16 haftadan beri hissediorum iki gündür de aşırı hareketliydi dünde kontrolumuz vardı herşey yolundaydi doktorumda çok hareketli bir Bebek olucak belli dedi dün eve geldiğimizden beri tık yok 😏 çikolata yedim süt vs içtim yine yok elimle dokunuyorum yok normalmi acaba arada böyle karnimda sanki tırnak çizer gibi sancı oluyor o kadar
Fulyaaa1 Canselyaren benim bebegim de hareketli bebek bende 19 m dün bende De yok bugün var çok şükür çok normal haftamız çok küçük 🙏🏻
Canselyaren Fulyaaa1 içimi rahatlatttin🌸 bian korktum ya ztnnbasindan beri korkuyorun ha bişey oldu ha olacak diye rabbim korusun 🌸
1oguzannesi 19+3 bende Oluyor öyle benimde dün çok hareketliydi bugün az hareket ediyor bazen hiç etmediği de oluyo düzenli olarak hareket için erken haftalardayiz korkma
Ftsolgn Aynı haftadayiz ben de geçen hafta cuma günü ilk hareketlerini hissetmeye başladım pazartesi günü de kontrolum vardı,her şey yolundaydi ama bugün. Hareket yok normal mi diye içim içimi yiyordu 🥺🥺 yorumları okuyunca birazcık içim ferahladi
Ftsolgn Canselyaren ayy yorgunlukla da alakalı demek ki,bilgilendirme için coook teşekkür ederim bugün hem yorucu hem stresli bir gün geçirmiştim ondan kaynaklı yanii😁⭐❤️
Canselyaren Meleklerim34 yok cnm normal herkes o haftada hissedecek deil ya bazen 20 de 22 dede hisseden çok 😊
Canselyaren Ftsolgn Tabi cnm genelde ztn bnim bebeğim geceleri çok fazla hareketli yatağa girdigimde başlıyor 20 30 dakika bir pot pıt😃