Elenim Derya2021 kollarını acıyosun önce daha sonra yüzüne narkoz üflüyor sayı saymana kalmıyor bayılıyorsun kollarında serum var
Selin12- Sssssyyyy karar sizin tabi ama genel gerçekten zordu benim için ikincisi daha kolaydı ve gerçekten dedim ki keşke ilkde spinal olsaymış
Sssssyyyy Selin12- bende öyle istiyorım ama bu kadar korkup panik olurken uyanık olmak zor olmaz mı . Benim aklıma gelince kalbim çarpıntı yapıyor bayılacak gibi oluyorum uyanıkken nasıl olacak
Selin12- Derya2021 korkulacak bir şey yok canım hani bir şey hissetmiyorsunuz iki şekilde de günde tek farkı ağrı ile uyanıyorsun spianlde o ağrıları acıyı hissetmiyorsun ama panik atak filan varsa doktorlar zaten spinal yapmıyorlar
Derya2021 Selin12- biraz var panik bende de ama benim işte duyduklarım spinalde ebeler karnını bastırırken hissedebilirsin dediler ondan korkuyorum yani
Selin12- Derya2021 seni korkutmak istemiyorum ama genelde o karına bastırmaya sonuna kadar hissediyorsum ama spianlde ben hic hissetmedim genelde 4 sefer bastirdilar enson gelenin elini tutmuştur yeter artık diye yalvarmistim canım
Derya2021 Selin12- hadi ya o zaman ben bi doktorumlada konuşayım bakalım o ne diyecek bide duruma göre karar verir herhalde yada yardımcı olur