Gizes Bugun cati muaynesi oldum giris guzel cikis dar dedi doktor 10 gun sonra tekrar gel dedi acana tekrarmi yapicak yoksa bir defalikmi bu tur seyler yapiliyor bilgisii olaann varmi ?
Asff112 Gizes tekrar yapar canım banada 35 de yaptı 2 cm acıklık varmış haftaya tekrar görüşelim demiişti
Seraykrblt Gizes bu çatı muayenesi kaç haftadan sonra yapılıyor ben 34oldum şuan yapar mı doktor doğuma yakın Ağdaya gidecem diye şuan gitsem gene çıkar diye gidemedim bakar mı ki
Mk34 Yani çatınız ya dardır yani dardan kastım bebek başı ile uyumlu değildir yada uyumludur.Bazen arada kaldıkları durum oluyomuş ama esneyen bi yapısı yok neye bakacak anlayamadım😑Bende 35+0 da oldum beklemedeyiz
Gizes Mk34 bende anlayamadim 10gun sonra tekrar goruselim dedi acaba cati muaynesi 1 defalikmi oluyo bi bilginiz yok dimii sizinde
Mk34 Gizes çatınızın uygun olup olmadığı bir seferlik yapılan muayenede anlaşılır.Ama açıklığınız var mı yok mu diye tekrar muayene yapılabilir
Gizes Seraykrblt 36 dan once yapicagini sanmiyorumm ama sen yinede hazirlikli ol gerci baktigi bile yok doktorun ortu oluyo ustunde direk eliyle kontrol edio baktigi bile olmuyo yaniii