donmezzderya Ftsclskn yok arkadaşım benim elime ağıt verdiler foto filan başka yok elini yüzüne koymuş bu kadar oluyo diyo
Ftsclskn donmezzderya Garip geldi biraz çoğumuzun uzun sürmüş yorumlara bakınca, sizin niye o kadar sürdü anlamadım 🤷🏻♀️ Ne kadar verdiniz ?
Melek3 donmezzderya ben normalden özele gidiyorm ama özel detaylı için beni devlete saldı devlet öyle yaptı donmezzderya
Duyguates donmezzderya yetiyor önemli olan zaten belirli başlı şeyler detaylı ultrason uzuvlar organlar ve down için ilk baktıkları anda görüyorlar bebeği zaten ama özelde daha ilgili olmaları lazım çünkü dünya para alıyorlar
donmezzderya Buseylul aynen öyle arkadaşım bende kötü olduğunu düşünüyorum. Ki uzmanı bakmamış bana deseydi doktorum ben gider başka doktor bulurdum bence hastanesi kazansın istediği için orayı tavsiye etti yoksa başka açıklaması yok yani birsürü bu işin uzmanı var özel veya hastanelerde 1 ay vardı önümde araştırırdım giderdim şimdi baktırdım işte doktoruma attım oda 1 ay sonra görüşelim demiş anlamıyorum bebek büyüdü gitti ben bebeği göremedim ya düzgün düzgün doktorlara gelemedim
Dud donmezzderya bende bugun gırcem inşallah. Daha oncesınde detaylı ultrasona gırılen yerde hamıle degılken ultrasona gırmıstım esımde vardı yanımda umarım bugun boyle bırsey yasamam gercı doktorum merak etme cok ıyı bır perintolog dedı ama umarım ıyı olur memnun kalmadıysan doktorunla konus veya hastaneyle cunkı adı ustunde detaylı uzun uzadıya herseyı anlatması gostermesi gerekiyor doktorumun bana soyledıgı bu yani
Eda_6 donmezzderya çok saçma olmuş. İlk randevu alırken asistanı bile söylüyor 30-35 dakika sürüyor diye. 🙄 eşimle birlikte de girdik. Üzüldüm canım siz doktora itiraz da bulundunuz mu bu kadar kısa olması saçma çünkü ayrıntılı izliyor bebeği. Bebeğin o andaki duruşu uygun olmayabiliyor sağ veya sola yatırıyor vs.
donmezzderya Bebegim000 aynen öyle yapıyormuş bugün yeni bir doktora gittim onunla devam edicem o bile şok oldu çok para dedi nerde yaptırdın dedi
Shedaay Bende Okan Üniversitesi Hastanesi’nde yaptırdım benimde o kadar sürmedi ama herşeyini ince ayrıntısına kadar söyledi doktor, bebekte kendini iyi gösterirse okadar sürmüyor.
donmezzderya Shedaay bütün başka bir doktora gittim resmen doktorun kendisi detaylı ultrason yaptı söyledim düGün bakmadı diye kendisi baktı öteki gittiğim para kaybıydı anlatmadı
Shedaay donmezzderya yani yanlış canım hakkıyla yapmaları lazım kimse keyfinden gitmiyor sonuçta, başka bi doktorada görünmekte iyi yapmışsın