donmezzderya Arkadaşlar sizinde öylemi oldu sözde 45 50 dk diyorlardı ama 10 dakikamı ne sürdü ne açıklama ne birşey yaptı ellerini ayaklarını göremedim ben eşimi içeri almadılar yani birde özel böyle olan varmı
Selin12- donmezzderya aa hangi sehir se yaptırdınız bende bu ay yaptırdım benim 45 dakika sürdü eşimde girdi içeriye
Birmelekbiranne donmezzderya Bizim de çok uzun sürmedi ama baktığı yerleri söyledi. Öyle detaylı bir şekilde bende görmedim.
Mujde0808 donmezzderya Ya bebek kendisini gostermezse o kadar uzun surer benimki 15 20 dakikada herseyine bakildi yani 45 50 dk cok uzun
Deletedmom93284 donmezzderya devlette zaten 15 dakika sürüyormuş ekstra ilgi görmek için özele gidiyorsunuz :(
donmezzderya Selin12- ya sormayın izmir Çankaya tıp merkezinde yaptırdım 550 TL para ödedim çok şaşırdık alamayız eşini diye tutturdular herneyse dedim ben çok araştırdım bu detaylı ultrasonu nasıl yapıldığına dair YouTube’a dan perintolojı uzmanlarını takip etti.m hiç yani
donmezzderya Mujde0808 ya zaten Yüzünü tam göremedi bu kadar oluyor dedi tamam iyi dedi ellerini ayaklarını göremedi.çö normalde sayılıyor mesela onun için gidiliyor sonuçta
Selin12- donmezzderya gerçekten yazık olmuş şikayet edin o hastaneyi bence baş hekimliğe de şikayet edin cimerede ben de 500 tl verdim 18 ekimde yaptırdım 45 dakika sürdü benim herseyini en ince ayrıntısına kadar incelwdi ve gösterdi
Esrabahar donmezzderya o kadar para vermişsiniz devlette 15 dakika sürüyor ama özelde 1 saat sürüyor benim öyle oldu 1 saat boyunca tek tek anlatarak gostererek baktı harika bir doktordu sonra videosunu ve fotoğraflarıda mail adresimize attı renkli fotoğrafını verdi
Selin12- donmezzderya ben oncede randevu almaya rağmen hastaneye gidince fiyatı 750 tl yaptılar bende şikayet ettim o zaman defalarca kez sormama rağmen değişmeyecek dediler vallahi şikayet ettim ve 500 tl ye yaptırdım
momsturk donmezzderya benim eşimi aldılar ikinci bir ekran vardı o da ordan takip etti. doktor yaklaşmasını çok istemedi. 20 dk falan sürdü belki. kalbini kalbe giden damarları odakcıkları beynin içi yapısını el ayak parmaklar mide vs teker teker inceleyerek bilgi vermişti.
Belacivciv donmezzderya 10 dk çok az değil mi ya bizim uzun sürmüştü baya detaylı şekilde gösterip anlatmıştı vs
donmezzderya Belacivciv evet çok az işte bakıp bir problem yok dedi eşim sinir küpüne döndü göremedi için hem işten izin almıştı bari baltan aşmıyoruz deselerdi
Ser_ donmezzderya Canım ben profesör perinatologa gittim 50 dakka sürdü iki kere oturdum dinlendim sırt üstü çok yatmayayım diye ama doktorum görmediği için değilde ölçümleri doğru yapabilmek adına aynı yerlere 2 şer 3 er defa baktı en doğru ölçümü almak için bence ki burundan ayak parmağına ve iç organları beyine tek tek bakıp ölçüm yapıp değerlendirmek 10-15 dakika sürmemeli.
Belacivciv donmezzderya Çok saçma ya o kadar para veriyorsunuz bi de, şikayet edebiliyorsanız edin bence
Ay_parcasi donmezzderya canım bende özelde yaptırdım elleri ayakları parmakları organları vs herseyine baktı herşeyi gayet iyi bı problem yok vs dedi benimki de 10 dk sürdü ilk oğlumda aynı Dr yaptırmıştım benimkide kısa sürdü bı problem yoksa dert etme 🤲rabbim sağlık versin de gerisi teferruat eşini almamaları enteresan özel diye para veriyoruz paramız ile rezil oluyoruz 😣
donmezzderya Selin12- ya zaten yazıcam şikayet bölümüne radyoloji inceledi kendi bölümü değilki değilmi sonuçta
Esma40 donmezzderya 10 dkk mi benim her muayenemde normal ultrasonum 10 dkk suruyo :// sasirdim dogrusu
Canmmel-26 donmezzderya bende özelde yaptırmıştım senin yine uzun sürmüş benimki 6-7 dakikaydı doktor anca boş boş bakıyordu birşeyde söylemiyor en son dayanamadım dedim konuşacakmısınız yani ben hiçbirşey anlamıyorum ben sormadan hiçbirşeyi cevaplamadı bu ne biçim detaylı ultrason normal muayenem daha uzun sürüyor
donmezzderya Canmmel-26 bak işte aynen benimde öyle oldu ne ağzını açıyor ne birşey çok sinirim bozuldu yüzü nü gösteriyor anca bu kadar kesilmesi bi dedi sinir bozucu
donmezzderya Belacivciv edicem eşim bile ne kadar sinirlendi anlatamam bebeği görmeye gidiyoruz hem sonuçta onunda Hakkı ama yazcam
donmezzderya Esrabahar oha gerçekten mi şuan okuduklarıma o kadar şaşkınım ki anlatamam ve birde öyle bir bastırdıki karnımda ağrı oluştu
Sedaaaa2 donmezzderya bende özele gittim eşimi almıyorlardı söylenerek aldırdık yani 20-25 dk falan zor surdu resımde vermedi ama cocugun gelişimi hakkında bılgı verdıgı ıcın en azından içimiz rahattı