Zeynocemre Kızlar bugün doktorum acıklık var mı diye baktı ewe geldim 3-4 saat sonra kanama gördüm yoğun akıntılı bir kanama?var mı bunu yasayan normal mi
deletedmom351 Zeynocemre Ben yaşamadım ama yaşayan vardı canım bana doktor kanaman olursa korkma demişti.
Emin Zeynocemre bende.oldum.canim.hafif.geliyo benimde çok.olursa gel dedi ebe ama.az.geliyor karın ağrısı var.mi sende
BahadrSrer Zeynocemre Benimde 33+3 de alttan muayene yapıldıktan saatler sonra 2 gün boyunca kanlı akıntı oldu korkma bence
Alim Zeynocemre normal canım korkma ama bi pedi dolduracak kadar gelirse hastaneye git doktorum bana öyle demişti ama sildikce geliyorsa korkma
Zeynocemre Emin sabahtan karnım agrıdı o yüzden gittim doktorumda alttan muayene yaptı şimdi kanama oldu baya yopundu iç çamasırım kirlendi
Zlhiso BahadrSrer 38. Haftada dyrlar senin erken yapmislar bnde 33+3um yarin kontrolum var agrin mi oluyr neden erkn yapildi cati muanesi
BahadrSrer Zlhiso Rutin kontrolde nst de sancı çıktı düzenli o nedenle muayene oldum bu 3. Gebeliğim olmasına rağmen çok canımı yaktılar
ayveram Dün bende oldum, parlak renkli değilse normal zaten nişan denen şey geliyor kurcaladıkları için yoğun kıvamlı kahverengi leke şeklinde