Deletedmom_1 Kızlar ikili tarama yaptıralı tam 2hafta oldu kan sonucu 2hafta sonra çıkar dediler geç çıkan oldumu ne zaman aldınız sonucunuzu
ArenAsilmomm Deletedmom_1 ben bugün yaptırdım 3 hafta sonra çıkar dediler ama az önce bir mesaj geldi raporunuz hazırlanmıştır diye anlayamadım
AyseBasat Deletedmom_1 ben ayın 18 inde yaptırmıştım bana 10 gün sonra çıkar sonucun 10 gün sonra gel dediler ama 25 inde baktığımda sonucum ayın 20 sinde çıkmış sizde sistemden takip edebilirsiniz.
ArenAsilmomm Deletedmom_1 canım ben bugün özellikle sordum e nabızda düşmüyor. Doktorun ekranından öğrenebilirsiniz ancak dediler
AyseBasat Deletedmom_1 ben fakülteye gidiyorum fakültenin sisteminde kaydım vardı oradan bakmıştım. E nabızda benim de görünmemişti
Deletedmom_1 AyseBasat aa düşmüyormu acaba e nabıza 🙄 ben hastanenin laboratuvar sonuçları kısmına giremiyorum yarın ararım olmadı
AyseBasat Deletedmom_1 benim düşmemişti ama normalde düşüyor mu bilmiyorum. Bence de bir arayın en azından içiniz rahat eder :)
Deletedmom_1 AyseBasat ay sağolun valla aradım çıkmış sonucum yarın gidicem doktoruma 😬🙏🏻 Ama çok saçma e nabıza düşmemesi ne zaman çıktığını biz nasıl bilicez 🤷🏻♀️