Cansu88 Merhaba guzel anneler, 29+4 haftalığım. Karnım zaten cok büyük degildi ama bugün çok cok küçülmüş sanki 4 aylik gibi duruyor cok sukur hareket ediyor bebeğim. Bu arada bebegin duruşu makat pozisyonuydu acaba baş aşağı mi döndü. Başına gelen var mi?
Deryaiso Cansu88 gaz problemin gittiyse ondan olabilir canım benimde sabahları küçülüyor geceye yine kocaman
Black-34 Endişelenecek bir durum yok 🥰🥰🥰güzel anne korkmayın benim de öyle oldu bebeğim yan duruyor :) çok merak ediyorum döndü mü acaba sormayı unuttum kontrolümde 24 haftalık iken yan duruyordu bebek 👶 bu duruş sıkıntılı olabiliyormuş 28. Haftamda gitmiştik doktorda demedi yan diye başka bi doktora gitmiştim bir de şimdi 30 haftalık olduk bakalım geçen benim de öyle Karnım gitti yumuşadı ama şimdi yine şişti 😄😄😄bende dedim acaba pozisyon mu aldı hiç bilmiyorum zaten bu aşamalar da da dönse bile normalmiş aslında birşey olmazmış yani
Cansu88 Black-34 Aahh ins canim benim ins ins 🤲🤲 bi anda küçülunce cok korktum İnternete bakınca kotu seyler çıkıyor 😔 benimde yumuşadı ama hareket ediyor cok şükür ins benimde tekrar büyür karnim🤲