Nurr1 Doktorumu değiştirmek istiyorum gittiğiniz memnun kaldığınız doktorları muayene ve doğum ücretlerini yazabilirmisiniz hamişler 🌼
MiniMiniKus Nurr1 Belde tıp merkezi Nurhan Takar İstanbul Şafak Hastanesi ile anlaşmalı Fiyat içinde kendisiyle görüşmeniz daha sağlıklı
Smyye93 Nurr1 Bezmialem Vakıf üniversitesi vatan caddesindeki hastahane. Taha Durmaz doktorum çok ilgili bir doktor. 8 Kasım da sezeryan olucam 2750 fiyatı . Muayene ücreti de ayrıca vermedim.
iki_tospik_annesii Nurr1 Bahat hospital Mustafa balık harika bi doktor ilk oglumda da oraya gittim doğumumu o doktorda yaptırdım şimdi tekrar ona gidiyorum muane üçreti 150 TL
Aycha Babymoomy Merhaba, hamile olan hanımlar; Sgk anlaşması olan özel hastanelere gittiklerinde devletin tanıdığı hak ile; analık sigortasından faydalanıp, Sgk indirimli fiyatlardan ödeme yapıyorlar. Bir sonraki gidişinizde vezneye bu durumu belirtin.
ecmelifinannesi iki_tospik_annesii kuzum normal doğum ne kadar Mustafa balık için. Bende Aysen hanıma gidiyorum da
Gecegunesi Bende arayış içerisindeyim Özel Rami hastanesine gidiyordum fakat fiyatı bizim için çok fazla mümkün oldukça doğal doğum yaptıran bir doktor arıyorum 😔
EbrarLinaBebek Nurr1 hangi doktora gidiyordun neden değişmek istiyorsun Küçükköy asya hastanesi Aygün mammadzada muayene 120 normal doğum 2200 sezeryan sanırım 3000 doktoruma tavsiye üzerine 32.haftamda geldim memnun kaldım. 36 da tekrar çağırdı
Nurr1 EbrarLinaBebek medikal parka gidiyorum ama artık bütçemi aşıyor o yüzden değiştirmek istiyorum doktorumdan memnunum ama fiyatları epey yüksek 🙈
iki_tospik_annesii ecmelifinannesi Walla tatlım bu hamileliğimde sormadım hiç 26 hafta 4 günlük hamiliyim ama oglumda 1 buçuk sene önce 2200 sezeryanla doğum yapmıştım
Merveh Yeniyüzyıl ünv. Özel gop hastanes emine dilşad hanıma gidiyorum bende muayene ücreti 175tl ama dogumu net bilmiyorum konusmadık henüz
Merveh Nurr1 bende burdan bularak gittim zaten çok tatlı bir doktor bundan önce üç doktor değiştirmiş biri olarak söylüyorum 😄
Melos12 Nurr1 Gaziosmanpaşa medical park Emrah Kızıldağa gidiyorum ama Aslıhan ergül de var oda çok iyi bi doktor
Nurr1 Melos12 şuan da bende medikal parka gidiyorum ama artık bütçemi aşıyor açıkcası o yüzden başka bir yer arıyorum 🌼
nursdgn Nurr1 yeniyüzyıl gop hastanesi Emine Dilşad hanıma gidiyorum cok memnunum 175 muayene ücreti sgklı isen doğum ücretini konusmadık bizde ama dısardan duyduğum kadarıyla 5-5.500 gibi tam net bilmiyorum bir dahaki gidişimde konusucaz
Merveh nursdgn aa doktordaşmışız😍 bende normal 6 sezeryan 6.5 diye duydum ama sormaya cesaret edemedim daha😂