Melike3535 Minnakkurabiyeveannesi27 ozaman ben yemiyim sezeryan çünkü 🤭🤭 süt falan mı getiriyo acaba dedim
Minnakkurabiyeveannesi27 Annecikkkk111 valla kuzum hurma yedi keten tohumu ve yoğurt karışımı yedi ayrıca günlük 45 dk yürüyüş yaptı ve squat hareketi yaptı tabi bunların hepsi 35. Haftadan sonra
Sedaakgulx Dilan4731 valla ben gebeligin başından başladım. 8. Aya kadar günde 1 tane yedim sonra 3 yaptım şimdi 9. Adayım bir aydır da günde 5 tane falan yiyorum. Sende basla bi zarari yok sonra artır artık 3 e beşe 7 ye falan çıkar son haftalarda
Minnakkurabiyeveannesi27 Melike3535 süt için doğuma 10 gün kala zeytinyağı ile göğsünüze masaj yapın 15-20 dk ya kadar ve bol bol yeşillik tüketin doğum dan önce baslayin
Annecikkkk111 Minnakkurabiyeveannesi27 bende bu dediklerinizin hepsini yapıyorum ama benim bebeğin yan duruyo o yüzden çok yüklenmek istemiyorum kendime baş aşağı olsaydı düzenli squat yapardım rahatça kanala inerdi
Fatmakara97 Dilan4731 canım ben öğrendiğimden beri hergün 1 tane yiyorum 32 haftaya girdim 34tej sonra artıracam
Beyzan738 Dilan4731 Bncede erken daha çünkü hurma rahimi açıyor ya Benimki daha küçük ama arastrdgm için yqzyorum daha erken kuzm