FidanKizilcik Merhaba arkadaşlar benim sürecim biraz sıkıntılı başladı şuanki doktorum olumsuz birşey demiyor ama tedirginim. 11.6 mm olmuş kese ama bebeği göremedik. Haftaya tekrar bakacağız dedi. Sizin bebeğiniz gebelik keseniz kaçken görünmüştü 🙄
Merveonay FidanKizilcik keseyi kaç dedi hatırlamıyorum şuan ama 6+5 te gittim kese göründü bebektede şuan kalbi görünüyor 2 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman daha net göreceğiz.
FidanKizilcik Merveonay kese b Merveonay Merveonay bende regl tarihime göre bugün 6+4 teyim ama ultrasona göre sanırım daha küçük, çünkü geçen hafta daha 3 4 haftalık görünüyor demişti. O yüzden bilemiyorumda teşekkür ederim yanıtınız için 🙏
FidanKizilcik Eylulykdz işte orası da ilginç 11 eylül son regl tarihim. Ona göre 6+4 ama geçen hafta 5+4 ken yani doktor daha 3 4 haftalık görünüyor bu ultrasona göre geç döllenme olabilir dedi
Eylulykdz FidanKizilcik inşallah sağ Salim kucağınıza alırsanız bende 4+3 ilk bebeğim düşük oldu bu inşallah tutunur bana
Hanzademerve FidanKizilcik bende 8 haftalığım kese var ama bebek sanki bi var bi yok gibi kalp zaten atmıyo :(((
FidanKizilcik Hanzademerve arkadaşımın bebeği 8. Haftası bittikten sonra gördü. Kürtaj olman gerekiyor dediler aldırmadı. Şuan doğuma 2 3 haftası kaldı🤗 iyi olalım önce bizim iyi olmamız gerek 🙏
Hanzademerve FidanKizilcik yaaa Allah sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin bizede inşallah 🙏🏻 benimkide haftaya duyulur inşallah 🙏🏻