minikask35 Zkygmsbtr1 herşey hazır ama annesi hazır değil 🤣 hiç hazır değilim ya ömür boyu hamile kalcam gibi geliyo 🤣
Zkygmsbtr1 2Prensinannesi31 temizlik için kız kardeşimi bekliyorum gelsin beraber yapacaz başka şehirdeyim
2Prensinannesi31 Zkygmsbtr1 bende kız kardeşime güveniyorum ama bakalım gelebilirse yapcaz gelemese ben yaparım☺
Dilara0638 Zkygmsbtr1 benim açılmam başlayalı 10 günü fln geçti gelen giden yok bakalım😅 nasıl heran gelebilirmiş peki açılma olmadan taktik ver bizede😅
Zkygmsbtr1 Dilara0638 ilişki serbest bol bol yürüyüş ve squat yap çok su iç dedi bakalım pazartesi gene çağırdı gidip bakacaz😂
Zkygmsbtr1 Ankara_06_ Amin cümlemiz inşallah Allah onlara sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ilk hamileligim çok heyecanda var 😍
tlnnlt Zkygmsbtr1 kasım sonu Aralık başı da benim bebeğim gelecek 🥰🥰 33. Haftaya girdim doktorum 1 hafta önden gidiyor dedi bakalım kızımın canı ne zaman isterse ozaman gelecek herşeyimiz hazır bekliyoruz
Dilara0638 Zkygmsbtr1 bende pilates topuyla hareketler yapıyorum yürüyüş yapıyorum ilişkide zaten hiç sınırlama koymadık suda içerim çok hurmayada başladım bakalım ne zaman gelecekler 😅
Hilal-95 Zkygmsbtr1 bnmde sancım çıktı açılma felan yok 36 dayız bn hiç bşy yapmadım daha açılma olsun felan diye başlasamı acaba doktora sordum 41 kadar bekle diyo bana sen bekle dicektim🤣 37 38 iyidir🤭🤣
Hilal-95 Zkygmsbtr1 valla 🙏🏻🙏🏻 Dua ediyorum sürekli kavuşayım istiyorum bana korkmuyomusun diyolar felan korku felan allaha şükür şuanlık yok ama bi an önce alım kucağıma eve gelelim istiyorum🙏🏻🙏🏻 Allahım hepimizin yardımcı olsun
Zkygmsbtr1 Dilara0638 bizde ara vermedik doktor sakınca yok dedi gayet her gittiğimde iyi durumu dedi çok şükür sınırlama konulmadi 😂😂
Zkygmsbtr1 Hilal-95 bana bekle demedi hatta her gittiğimde şaşırıyor sen daha doğurmadın mı diyor bizim iki hafta önde gidiyor gebelik
Hilal-95 Zkygmsbtr1 benmkıde 1 hafta önde çıkıyor sancımda var bide beklersın diyo bana🤦🏻♀️ Bakalım zmaanını allah bilir artık🙏🏻
Znur1997 Kasım 11 sezeryan gunu aldık 2.5 yasında oglum ben babası ve butun aıle 2.bebısı sabırsızlıkla beklıyoruz 🤭 her seyımız hazır zaten bu bebıste erkek oldu ıcın cok fazla bır sey almadık abımızden kalanları kullanacagız ☺️
Merveaydmr Zkygmsbtr1 Alincaklarin hepsini aldim bir tek cuma günü çöp kovasi alıcam bezleri için hafta sonu da camasirlarini yikar utuler hastane valizini hazırladım diyorum
Shnern Merveaydmr Aslinsa fazla gereksiz geliyor bana günlük bezleri balkona koyup öyle atabilirsiniz bekletmeden evde tabi sizin kararınız 🤗
honeysmom Zkygmsbtr1 Penguen yürüyüşlere devam, valizimiz yatağımız hazır bi minik bebeğimiz eksik, bekliyoruz 😌🥰 Allah sağlıkla kucağımıza alabilmeyi hepimize nasip etsin inşAllah 🧿🥰
Zkygmsbtr1 -Arya- 9 adat var içinde 40 tl migrosta 35 sanırım migros varsa yakında ordanda bakabilirsiniz