Semihanim Merhaba kızlar 34+4 haftalığız nasipse normal doğum istiyorum. Doğuma yakın nasıl belirtiniz oldu. (ağrılar, karnın konumu vs) Suyun, nişanın gelmesinden ne kadar sonra doğumunuz oldu, hangi vakit hastaneye gitmek lazım. Şimdiden teşekkürler 🤍
1ErkekkAnnesii Semihanim ben 31+5 de doğum yaptım gece yarısı ansızın suyum geldi tabi aferdersiniz ben idrarımı kaçırdım sandım çünkü oğlum 28 29. Haftasından beri baskı yapıyordu ve idrarımı kaçırdığım zamanlar oluyordu öyle sandım sıcak suydu birde işkillendim sonra nişanım geldi öyle anladım zaten öyle bir ağrım falan yoktu sadece baskı hissediyordum ntsye de girmiştim zaten birde yürürken bebeğim göbek deliğimin oraya baskı mı yapıyordu artık toplanıyormuydu bilmiyorum ama rahatsız ediyordu beni o kadar başka bir şeyim yoktu benim yada vardı ben farkedemedim daha erkendir diye 🌸
Merveonay Semihanim benim doğumdan 1 hafta önce kanamam olmuştu doğumun olacağı günde acayip toplanıyordu karnımda bi Yukarı bi aşağı taş gibi oluyorsu karnım zor nefes alıyordum ertesi 2 gün sonra sezaryen gün almıştım ama bebek 2 gün erken geldi suyum geldi gece kurtulduk gitti şükür 😀 ama anlıyorsun geleceğini benim doğuma gittiğim gün çatı kontrolü yapmıştı doktor birazda zorladı beni hiç istemediğim bir doktordu zaten şansa gitmek zorunda kaldım galiba o tetikledi beni
Mom54544 Semihanim 40+1 de 20 gün oldu doğum yapalı annemde kaldım son zaman diye baktım geleceği yok eve geldim sabahına adet sancısı gibi ağrı girdi kasıklarıma o gün devam etti gecesine de belime girdi öğlen nişan geldi akşam üstü 5 gibi falan su gelince kendime tamam hadi hazırlan artık gidelim dedim 😂 8 buçuk gibi hastanedeydim yüzde 75 dogum başlamış 6 cm açıklık yatııııış diye bağırınca doktor tuhaf oldum 😂 00.10 da kızım doğdu 😍 tabi o 2 günlük süreci karşı komşumun kız kardeşi ile irtibatli geçirdik kadın doğum hemşiresi kendisi
Sevgikaya1525 Semihanim ben doğuma yakın çok aktif oldum o güne kadar yerimden kalkamıyan ben doğuma yakın aktif oldum temzlikler yürüyüşler gezmeler herkes şoka girmişti doğum ypacağım gün bille ağrım sızım olmadı sabah kalktım bnyo yaptm kahvltı hazırladım güya sonraki gün abimle yengem gelcekti gittim markete tek başıma alışveriş yaptm temzliğimi yaptm otrdum arkadaşımla çay içtim hatta o gün snki son günmüş gibi canm herşeyi çekiyordu sonra görümcem bna rengin soluk doğuma gireblrsn dedi yok misafirim var dedim gelmesin beklesin bi gün dha dedim indim ewime eşim geldi son makinadan çamaşır çıkardım serdim valizimi kap önüne bırktım eşime gidip hadi hastneye dedim eşim nedn dedi bebek geliyor dedim😂o da manykmısın kızım hiç ağrın yok dedi ama tabi vardı sdce sakin davrandım benim ne su ne nişan gelmedi adet gbi sancılarım vardı
Semihanim Merveonay benimki de arada toplanıyor tarif ettiğin gibi bakalım ne zaman olacak anormal bir durum olur da farkedemezsem diye evham olmaya başladı ben de 🙈 genital bölgemdeki kemiklerde ağrı oluyor 😓
Merveonay Semihanim ağrın çok şiddetli olursa suyun gelirse Yada kanaman olursa canım bunun haricinde beklemedesin
Semihanim Sevgikaya1525 ne güzel soğukkanlısın canım 😁 doğuma yakın bir enerji geliyormuş anneye öyle diyorlar. Demek herkesin bünyesi farklı belki de geldi su yada nişan farketmedin 🤭
Sevgikaya1525 Semihanim yok cnm aslında bende nişan 34 de geldi doğum gerçekleşecekti doktorlar durdurdu serumla belkide ondn gelmedi suyumu hastanede patlatılar cnm çnkü gittiğimde sadce 1 santim açılmam vardı ama sancılarım doğum sancısıydı doktor beklti bi gün baktı açılmam yavaş ilerlyor sunni verdiler sunni verdiktn 3 saat sonra suyum patladı sunni verdiktn 2 saat sonra da nişanım geldi kanama oldu
Melisssaaa Semihanim gece 12 gibi hafif kanlı şeffaf bir akıntı geldi ilk gebeliğim olduğu için bende tam bilmiyordum doktoruma sordum normal dedi gece 2 de sancılarım başladı yalancı sancı mı diye düşündüm ama düzenli geliyordu ağladım sızladım sabahı ettim 😂 sonra sabah doktorumuza gittik nst ye bağlandım ama hiç sancın yok denildi ben şok çünkü o sıra ağlıyorum sancıdan dedim bunlar normal sancılar değil çocuk geliyor ultrasondan bakıldı çok tam kanala girmiş ve aşağıya inmiş baya sonra çatı muayenesi oldum 4cm açılma var hastaneye gidin burdan bugün doğum var dedi akşam 7 de lokumumu kucağıma aldım 😂😂 niye bu kadar uzun yazdım bilmiyorum 🤷🏻♀️
Betl Semihanim 40+1 de artık bu çocuk gelmicek diyerek (doktor da suni sancı ile başlatma taraftariydi) güzel yemekler yaptım eşimle parka dolaşmaya çıktık ordan aile dostumuza gittik muhabbet sohbet gece 12 de eve geldiğimde vücudum belim ağrıyordu duş alıp yaticaktim güya ama inadına duşta arttı sancılar 1 saat dk tuttum 5 dk 1 geliyordu yok dedim beynim oyun oynuyor benimle rüya bu olamaz 😄 eşimi kaldirdim uykudan ağrı girdikce söyledim dk tuttu yazdı bir kenara yarım saat kadar bir baktım gerçekten 5 dk geliyor hadi gittik 4 cm açıklık vardı geriye kalan 6 cm 8 saatte oldu 😔
Betl Birde doğuma 3 4 gün kala aşırı sulu akıntım vardı suyum gelmiyordu doktora da gitmiştim… Akıntı miydi kaçırıyor muydum bilmiyorum