Ayseceferli Hafza_38 22 ci haftada 550 gram olmusdu oglusum . Simdi 28 ci haftadayiz en son 27 ci haftamda gitmisdim doktora 1300 gramiydi 🧿
Acemi_anne61 Aslihn07 en son 22+4 te gittik şimdi cuma günü gidicez doktora teyzesi bizde daha 25 haftalığız büyümedik henüz o kadar 🤭 gidince yazarım istersen. Cinsiyet kız sizin bebişinki ne🥰
Acemi_anne61 Hafza_38 valla benim çevremde peş peşe doğumlar oldu hepsi kız 🤭 artık heyecanlanla bir erkek bekleniyor 😂 kız çocuk berekettir Allah bağışlasın siz kiloyu öğrendiniz mi meraktan mı sordunuz
Hafza_38 Acemi_anne61 yok bende yarın gidicem inşallh bu haftalarda karın ağrısı bel ağrısı yaşayan oldu mu
Renasumut Benimde 21.hafta 444 grm ama doktor bi hafta önde dedi bebek ve suyu fazla dedi bu durumu yasayan var mı
Renasumut Şeker başlangıcı olabilir dedi dikkat etmem gerekiyormus bu aydan sonra tatlıyı ekmegi azaltmam lazım
Renasumut Hafza_38 bilmiyorum ki normalde şuan 21 haftalık olması lazım ama ultrason da 22.hafta olarak gözüküyordu her seye de baktı normaldi suyu fazla dedi