minikkoalaam Selamlar, yakin zamanda havuzlu hana giden var mi? Hastane cikisi setleri, 0-3-6 aylik tulumlar,zibinlarda fiyatlar nasil? 🤩
aksu5334 minikkoalaam çok pahalı orası e bebeğin indirimlerini takip edin oranın yarı fiyatından daha uyguna alırsınız🤷♀️
Acemi_anne61 minikkoalaam Fiyatların diğer yerlerden aşağı kalır bi yanı yok uygun değil yani öyle bencede indirim takip edip almak daha iyi olur. Bahçelievlerde Kadir Has Çocuk Dünyası diye Büyük bir AVM var oraya da bakabilirsiniz yakınsanız
Serapcinar Zıbınlar 15-20 hastane çıkışları 150 ile 500 arasında tulumlarda değişiyor ama şunu söylemeliyim ki bana uygun gelmedi
minikkoalaam Serapcinar yaaa 😔 ben de hep oraya guveniyodum internetten almayi fazla sevmiyorum korkuyorum 😂😂
Acemi_anne61 Zeynepp97 yine standarda yakın fiyatları ama sepetleri oluyor mesela indirimli ürünler oluyor içinde ben baya eşya aldım 20₺ ye alt üst gezmelik takımlar pijama takımları vs baya iyiydi. Bide 2. Katında sanırım e bebek var gitmişken oraya da uğradık orda da indirim köşesi vardı. Bence gidilebilir yani 😊
Kerem_mom Hm de daha ucuz öyle söyleyeyim gerisini sen anla 😀 bence Eminönü’ne gitmek aşırı gereksiz , e bebek hm buralara bakın indirimleri takip edin ben hep öyle aldım
minikkoalaam Kerem_mom vay be iyi ki sormusum bosuna giderdim bi de o kadar uzak ki bana 🤦🏻♀️ cok tesekkur ederim. 💃🏻
Didemf minikkoalaam biz eşimle gittik fiyatlar ucuz değildi toplu alışveriş yapmak içinde arabayla gitmek lazım oraya otopark ücretleri 35 TL başka park etmek yerde yok mağazalarda indiril takip etmek daha mantıklı bence Eminönü’den tek ucuz aldığım şey müslin bez ve çarşaflım kumaş alıp terzide yaptırdım
minikkoalaam Didemf haklisiniz bi de park sorunu var orda. ben toplu tasimayla gitmeyi dusunmustum ama vazgectim zaten artik. bugun internetten 5’li hastane cikisi ve 2 tane tulum siparis ettim bakalim insallah guzel cikarlar, beklemedeyim 🧸 cok zorda kalmadikca internetten almiyorum ama memnun kalirsam devam ederim. deneyip gorcem 🤣