01ozlem_ctnky 6+4 haftalık hamileyim. Bugün ilk kez migde bulantısı yaşadım. Sabah yeşil renkli acı bir su kustum. Bunun bebeğe bir zararı olur mu ? Neden böyle oldu yardımcı olur musunuz ? İlk gebeliğim
bireylulmeselesii 01ozlem_ctnky 6. Haftamda başladı 12. Ye kadar devam etti ac gezip ağladığım oldu. Gün-de 1 bardak su anca içiyordum. Endiseliydim ama çok şükür bebeğe hiç bir şey olmuyor o kanindan besleniyor zaten şu an. Merak etme :)
Nzr06 01ozlem_ctnky benimde 6 haftalıkken başladı bulantılarım ne yersem çıkarıyordum sizinde yediğiniz bişilerdir bence ama normal kusmalat yeni yeni bulantıların başlar benimde ilk gebeliğim 22 haftalığım şuan yeni yeni bıraktı
Mihriballim Safra oluyor o sabah aç karna olduğun için mide öz suyu yani normal bebeğe Bi zararı yok ☺️
Aselinkooo Kusmanın bebeğe zararı yok canım kendini aç bırakma aç olduğun için mide suyudur o. Az az sık sık ye. Aç kalınca daha çok bulanıyor
01ozlem_ctnky Allah hepinizden razı olsun. İçimi rahatlattınız. 😊 inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla en hayırlı şekilde kucağımıza alırız. Tekrardan teşekkür ederim hepinize 😊