Seydacann nevarneyokk ben 36+3 teyim sezaryen olacak ben alamadım daha erken gibi sanki canım🥲 ortalama birşey söyler ama
kadifemsii nevarneyokk sezeryan doğum olacaksa bile 38. Hafta gibi tarih veriyor sizin doğum şekliniz belli değilse tarih alamazsınız alsanızda ortalama bi tarih olur uygulamanın söylediği gibi
Hilal-95 nevarneyokk ben 36 haftalığım sordum 41 kadar yolun var dedı bana neeeeyy dedm🤣 normal doğum gözüküyor ilk gebelik ama ben evde yapabıldıklerimi yaparım kolay olsun olsun diye bebem ne zmn gelırse artık ama 40 41 çok bacım ya 🤭🤣
nevarneyokk kadifemsii 38 de doğururum diye düşünüyordum aslında 😄 sezeryan olacak evet . Ortalama söylesin o zaman ya 38 in içinde desin mesela öyle de mi demez
Hilal-95 nevarneyokk sancım çıkıyor Zaten ama az daha dursun diyom snra hurma ahududu çayı ne bulduysam yardırıcam🤣🤣 evi temizliyorum ama onla bitmiyor🤣 hayırlısı bakalım inşallah 🙏🏻🙏🏻
Esragnss nevarneyokk çok sabırsızsın belli 😂😂 bende 35 deyim 38 artı olacak dedi ama tam ney gününü söylemedi her hafta gidiyorum kontrole sonra 3 günde bire dönecek
Esragnss nevarneyokk sor bAri 37 doluncamı alıyonuz 38 mi diye en azından birşey belirlersin kafanda alemsin 😂😂