Hilalzynp Merhaba kızlar dün adet gecikmemin 5. Günüydü test yapmadan sağlık ocağında kan verdim fakat sonuç 3.20 cıktı ebe adet olmzsan pazartesi gel tekrar kan ver dedi başına böyle bisey gelen sonradan değeri yükselen varmı?
Kuzusu0810 Hilalzynp bende olmadı. Ama yumurta takibi yapmış miydin ne zaman yumurtladigini biliyor musun. Normalde gebelik yoksa 1.20 ve altı çıkıyor genelde gördüğüm. Seninki gibi olup yukselenler de çok duydum geç döllenme olduğu için. Umitlendirmek istemem ama adet olmazsan gene kan ver bence.
Merveonay Hilalzynp Hilalzynp Benim adetime 5 gün falan vardı 2.53 çıktı sonra adetim gecikti bekledim 4 gün test yaptım 1300 küsür çıktı gebe olmak İçin betahcg 5 in üstünde olması gerekir fakat geç döllenme olmuş olabilir spermler kadın vücudunda 72 saat canlı kalabiliyor o yüzden gebede olabilirsin bekle bakalım hastalanmazsan tekrar yaptır asla olmaz değil gebe olabilirsin canım
Tusami Hilalzynp merhabalar sanırım şu an hamilesiniz , bu değeriniz yükseldi mi? Adetime 4 gün var beta 3,40 çıktı
Hilalzynp Kuzusu0810 bende hafif pko var canım son adet tarihim 21 eylüldu ama ben ekimin 18 inde yumurtamin çatladığını farkettim sol kasığmda sanci ve gün icinde bir kac kez seffaf akıntı olmuştu yani adetime 3 gün kalaydı
Hilalzynp Merveonay insallah oyledir canım 22 aylık bir kızım var 2 aydır korunmasz ilişkiye giriyoruz insallah olur kızımda da adetim 1 hafta gectiginde beta degerim 190 ckmsti aradan zaman gecince insan eski gebeliginde yasadklarini da unutuyor 😂
Asli0611 Hilalzynp amiin 2 yaşında bi oğlum var ama 2. Bebek olmuyor nedense beni de tesirgin eden bu ilki oldu ikinci neden olamıyor🤷🏻♀️
Hilalzynp Asli0611 benim ilk çocuğumda hemen olmadı 1 sene ugrastk bu da öyle olur diye erkenden korunmayi braktk
Hilalzynp Tusami Merhaba canım evet değerlerim yükseldi suan 10 haftalık hamileyim yükselir insallah seninde değerlerin 🌸