Seyda5234 Annişler doktor bana agdayi yasakladı niye yasaklandığını bilmiyorum Instagram’dan sordum önermem dedi Jiletede vurmak istemiyorum ağrılarım var 30 haftalık hamileyim sizce napiyim göremiyorum zaten göbeğimden
Nureylaa Seyda5234 belki erken doğum ya da hijyen açısından önermemis olabilir bu durumda jilet kullanmak mantıklı olur ayna karşısında deneyin belki daha kolay olur birisi yazmıştı ayna karşısında yapıyorum diye
Sblatc Seyda5234 yani tüy dökücülerde zararlı. Yapabilirseniz eldivenle alın diycem ama o da uğraştırıyo ve göbekle zor.
Seyda5234 Nureylaa ayna karşısında evet belki daha kolay olur ama 2 günde bir cikicak onunlafa ugraak istemiyorum sürekli
Fulyaaa1 Seyda5234 ağdayı açılmayı etkileyeceği için yasaklıyorlar sanırım ama yaptıran da var yaptırdığınız kişi çok çok önemli bu konuda.
esra572 Canım en iyisi ağda 1ay çıkmıyor en azndan. Kimyasal ama yapacakda bsy yok tüy dokucukler jiletler daha berbar ertesi gün ickiyor
Seyda5234 esra572 normalde ben kendi ağda mı kendim yaparım hamileliğimin boyunca ben yaptım zaten ama şuan göbeğimden goremijorum ve doktor önermem deyince korktum açıkçası şimdi yaptırsam bir şey olur diye korkuyorum
Seyda5234 Fulyaaa1 ben kendim yapiyorum normalde ama şimdi bel ağrım var kasilcam korkuyorum kuaföre gidip yaptırcam bu sefer yada jilet bilemedim artık
Seyda5234 Fulyaaa1 evet bende öyle düşünüyorum kuaföre gidicem herelde bakalim eğer yavaş yapalarsa aldircam
Merveonay Seyda5234 hayır canım direk kökünden alıyor ağda gibi ama ağda yapıştırıyorsun bunu değdirdiydin anda bir sürü cımbız var ucunda öyle tarif edeyim
honeysmom Seyda5234 Jilet yaparsan ayna karşısında yapabilirsin venüsün jiletini öneririm. Yok dersen. Uğraşırım dersen eldiven başka da seçenek kalmadı. 🤷🏻♀️ Bende mecbur jilete döndüm ama doğumdan bi kaç ay sonra epilasyon düşündüğüm için çok sıkmadım kendimi. Yapcek bişey yok 😅