Burciko Kızlar 8 haftalık hamileyim haftaya 3. Ayım giriyorum kısmetse bulantılar beni mahfediyor kusmaktan helak oldum içtiğim suyu bile kusuyorum nezaman geçicek nezaman hafiflicek Allah rızası için bişey söyleyin :(((
DefneRana Burciko benimkiler yaklaşık 15-16. Haftaya kadr sürdü eskiler bebek hreketlerini hissedene kadar sürer dermiş
Seda_krmnli42 Burciko canım daha en başındasın sen ben 15 haftalık oldum hala devam ediyor prilam kullanıyorum bir gün içmeyim o günüm zehir oluyor.
dml33 Burciko bnmde çok bulanio 5. Haftada başladı daha 6 haftaligiz ama 1 haftada bittim bide cocuk var oda durmuo ıns biran önce geçer
kubumom Seda_krmnli42 prilamı nasıl kullanıyorsunuz gece iki kapsül şeklinde mi alıyorsunuz? Doktor bana gece al dedi galiba orayı tam dinleyemedim ultrasona bakmaktan 🤭
Seda_krmnli42 kubumom gece yatmadan aynı saatte 2 tane alıyorum canım 2 gün önceye kadar hem gece hem gündüz 2 tane alıyordum biraz hafifledi dye gündüzü braktım
kartanesi02 Burciko şuan 16 haftadayım ve 2 gündür hafiflediğini hissetmeye başladım ilk hamileliğimde 12 haftada kesilmişti ve aşırıda bi bulantım yoktu ama bu defa ilaçlar serumlar havada uçuştu çok kötü geçirdim 16 haftayı 😏
Burciko kartanesi02 ben serum almadım çünkü yiyorum kussamda yiyorum 😅 eger yememiş olsma bende serum alırdım bende bide şu var yemeyince migde kaslarım arıyor kasıp kasıp bırakıyor oda felaket birşey
Funda2735 Burciko yok o kadar değildim ama her gün kustum bşraz hormonal bir durum bence bu İnan sonunda kavuşmak herşeye bedel Şu an yanımda uyuyor ve ne tuhaftır ki çok gülüyorum o da benim gibi en ufak şeyde midesi bulanıyor 🙏🏻🙏🏻😂😂😂❤️😍
Merve_0109 Burciko 8 haftadan başladı 16 haftada bitti ama bende bittim şuan 33 haftalığım ve tekrar yokluyor beni yeter uleynn artık 🤷🤣
Merall12 Burciko 33 haftalığım doktor prilamı kesti ve miğde bulantısı kusma ilk başlarda ki gibi olmasa da devam ediyor bazen hiç geçmiyor kişiden kişiye değişir
Minoo01 Burciko benim 20 den sonra yavaş yavaş geçti maalesef. Umarım uzun sürmez sizinki. 20 aylık oplum şuan. Bir yandan bulantı bir yandan halsizlik, onunla zor ilğilendim.