Efsabozdag esmacls aa bakalim belkide olur ama ben sezeryan istiyorum normal dogumdan cok korkuyorum 😥
Efsabozdag denizin_annesii valla herkes bunlar iyi gunleriniz bebek olunca daha rahat olacagim sanmayin diyorlar 😁
Efsabozdag MerveNur- ayy masallah ne guzel ama ben istege bagli sezeryan istiyorum ya normal dogumdan cok korkuyorum bakalim genede hayirlisi olsun saglicakla alalaim kucagimiza sizin cinsiyet ne 😊
Efsabozdag Aselinkooo devlet kolay kolay ciniyetini soylemiyor diye biliyorum canim bi ozele gitsen hem cinsiyetini ogrenirsin hemde ikili tarama testini yaptirirsin 😊
Aselinkooo Efsabozdag ikiliyi yaptırdım canım cinsiyet için, biraz daha bekleyip söylemezse öyle gidicem 16dan sonra netleşir diyorlar, 😊
havvatolga Efsabozdag aksine cok hizli sanki 🤦♀️korku endise tavan ruyalarimda surekli dogum Allah yardimcimiz olsub
Efsabozdag yasemiinorhn ayy masallah cok cok az kalmis saglicakla alin insallah bebeginizi kucaginiza valla benim 90 ben bile asiri derecede eycanliyim sizi dusunemiyorum 😁😁
denizin_annesii Efsabozdag orası öyle tabi ama ilk bebegimiz olduğu için çok merak ediyorum herşeyi nasl olucak nolucak diye düşünüyorum sürekli dogsada sevsek diyoruz 🤭🤗🥰🤰👶