MerveeD MamedovaAyten içebilirsiniz. Vajınadan almak zorunda degılsın ben 1 bucuk aydır kullanıyorum hiç vajınadan almadım
kubracyln MamedovaAyten ay ben ben atacağım saat geldiği zaman bi sıkıntı basıyor beni 🥴 cuma kontrolümüz var inşallah bıraktırır doktorum 🙄
neslihanturkdemir MamedovaAyten canım başlarda bende çok zorlanıyordum hatta tam ittirmediğim için düşüyordu öyle hiçbir faydasını göremiyorsun tabi doktorum tam ittirmen lazım dedi bende elime ya streç sarıyorum ya da eldiven takıyorum o şekilde çok rahat oluyor. Bu ilacı kullanmak zorunda olduğum için mecbur bu şekilde bir çare buldum. 😕
kubumom Ben iki gündür kullanıyorum ilk gün beceremedim çok garip oldum, dün gece çok rahattım ittirmeniz gerek baya sorun olmuyor
MamedovaAyten kubumom Ben de biraz ittiriyorum bazı kızlar diyor ki parmağın çoğu kısmını sokman gerek ben yapamam ki öyle 😭😭😭
Asiye_89 MerveeD İcmeni tavsiye etmem doktorum söyledi ağızdan almak zararlı olabiliyor . En etkili yolu zaten vajinal
kubumom Evet biraz ittirmek gerekiyormuş ben de zorlandım ama ittirmeyince de çıkıyor kapsüller. 🙄 ağız yoluyla alındığında yan etkileri baya oluyor dediler o yüzden vajinadan kullanıyorum ben çalışıyorum yan etkisinden korktum ben
kubumom Peki bir şey soracağım, beyaz akıntı oluyor mu sende? Benden su gibi geliyor sonra böyle beyaz akıntı oluyor ilaçtan sanırım
MerveeD Asiye_89 benim doktorum da eger zorlanırsan yanj baş dönmesi halsizlik yaparsa vajınal yoldan alabilirsin dedı ama bende bır sıkıntı olmaddıgı ıcın ıcmeye devam ettim ve doktorum da içmemı tavsiye etti.
Asiye_89 MerveeD Bende bir ara içtim hep kanamam olduğu bir zaman vardı dr ağızdan al demişti. İicnce baş dönmesi vs yapiyor tabiki doktorun nasıl ddyse sen öyle devam et canim
MerveeD Asiye_89 aynen zaten 200 mi olanlar baş dönmesi halsizlik yapıyor onun ıcın vajınadan al dıyorlar. Bejım kanamam olmaddıgı ıcın 100 mi kullanıyorum cok sancım vardı suan cok sukur azaldı ama devam edıyorum
Mommy90 Parmağınızı ıslatıp itebildiğiniz kadar itin. Sağlıklı bir gebelik için şart. Motivasyonunuz bebeğinizi sağlıkla rahimde tutmak olsun o yüzden görev gibi değil daha istekli yapabilirsiniz.
OzgeSvr MamedovaAyten ilk hamileliğimde 9 ay kullandım, ikinci hamilelikte yine verdiler. Fitili ıslatırsan çok rahat oluyor bana da hemşire söylemişti