zeynepozcn Annemin eklem ağrıları çok fazla ilik kemik suyu içemiyor tadından kokusundan dolayı takviye almak istiyoruz kullanıp işe yarıyo dediğiniz eklem güçlendirici takviyeler var mI?
Uscan zeynepozcn bamya tohumu geceden bir bardak suya bi çay kaşığı atıyosun ertesi sabah içiyosun tohumlarla beraber eklemler için birebir kim kullandıysa faydasını görsü etrafımda ama iki kullanımda sonuc beklemiceksin düzenli kullanılması sonucunda sonuc veriyor
askinsy Colamerimi öneririm diz ağrım için kullandım geçen sene ağrı kesicinin etki etmediği ağrılardan kurtardı beni geçen seneden beri de tekrarlamadı hiç
zeynepozcn askinsy Kolajen olması çok iyi araştırdım kolajenler eklemlere çok faydalıymış bi bakiyim ben de bu takviyeye
askinsy zeynepozcn Evet hem de balık kolajeni var sığır kolajenine göre çok daha etkili doktorum öyle demişti
zeynepozcn askinsy Bunu bilmiyodum bak çok iyiymiş o zaman eczacıya bi danışıp alayım o zaman ne kadar süre kullandın?
askinsy zeynepozcn Ben 4 ay kullandım bu tarz takviyelerin en az 3 ay kullanılması gerekiyo eczacı söyler zaten