Mihriballim Kızlar bulamıyorum bulamıyorum ağlayacağım😒😒 şu eskiden çocukluğumuzda olan meybuzlar vardı ya ince uzun pakette satılan renkli renkli bildiğimiz buz bulamadım 🥺 çok istiyorum napıcam ya.
Aag06 Mihriballim ara eski mahallelerde kucuk marketlerde vardi ben oyle bulmustum bende cok aramistim cok severdim😂🙈
Aag06 Mihriballim ayy cok yerdik yaa 10 kurustu o zamanlar deli gibi alirdik en son 25 kurus olduydu sonra yemedim 😂
Mihriballim Aag06 🙈 şuan bulsam 100 TL de deseler alıcam ama yok 😀😀 birde covid oldum karantinam bitmedi yoksa çıkıp gezicem mahalle mahalle
Mihriballim Merveavsr onlar o tadı vermez ki 😀🙈 ayy hakkını helal et valla düşüne düşüne yazdım ama pahalı bişey değil 🙈
Merveavsr Mihriballim helal olsun canım onun için demedim mide bulantısından bişey yiyemiyorum yoksa kayınpederimin iş yerinde de vardır alması değil yemesi sikinti bana🥴😅😅
Merveavsr Mihriballim 30 a saatler kaldı ❣️ sanırım şu doğuma kadar bulantı yaşayan kesimden oluyorum ben 🥴
Mihriballim Merveavsr eyvah eyvah Allah yardım etsin bende ilk hamileliğimde öyleydim ama bu sefer o kadar değilim
Merveavsr Mihriballim Allah razı olsun 🤲 Rabbim herkese hayırla sağlıkla geçirmeyi nasip etsin bu zamanlarını 🥰🤗