Ghh 2018 temmuz ayında sezeryan doğum yaptım bebeğimin kalp atışı yükseldi şimdi 37 haftalık hamileyim savd yapmak istiyorum ama korkuyorum risklerinden yapn var mı
Burcukorkmaz Ghh bende 2018 de doğum yaptım kızım şuan 3 yaşında bende nasipse inşaAllah ssvd doğum yapmak istiyorum. Doktorum zaten 2 seneden sonra olabilir demişti ve şöyle de ekledi. Aslında riskler aynıdır sadece yani ilk doğum yapacak bir hamile bayanla ssvd yapacak kadının riskleri yanıdır ne fazla ne eksik sadece bazı doktorlar kendilerine güvenemiyor veya risk almak istemiyor demişti. İçimi çok rahatlatmıştı. Zaten biz ne yaparsak yapalım sonuçta yine Rabbim bilir biz tedbirimizi alalım niyetimizi sabit tutalım inşaAllah
Cnsakklc Bende Ssvd adayıyım burda bekleyeyim ☺️Hanımlar doktorunuz kim ? Hangi şehirdesiniz ? Birbirimize destek olabiliriz 🌸
Htc7212 Ghh olası riskleri anlattı önce,bunları göze alacaksan deneriz dedi.bende herşeyi göze alıyorum dedim Instagram’da takip ettiğim doktorlar ve ebelerden cesaret aldım biraz da, bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Ummuhancendik Ben geçen doktoruma sordum çok riskli dedi rahim yırtılabilir dedi gerek yok benxe riske atmaya
Ummuhancendik Ghh riskliyse neden istiyeyim nasip degilmiş çokta normal dogum olsun illa diye kendimi yıpratamam
Cnsakklc Pahalıymış benim gittiğim hastane uygunmuş 6.000 TL + Özel doula ile birlikte olacağım onunla masrafı var Eğitim ve destek ile beraber 1.8000 TL de o tutuyor .Kolaylık sağlansa çoğu kişi Normal doğumu tercih eder. Fiyatlar uçuk maalesef