Balbeby Kızlar 33 ve 34 haftalarda doğum yapan varmı aranızda bebekleriniz kuveze girdimi süreç nasıl ilerledi bilgi verirmisiniz 33 haftaligim ve iki haftadır hastanede yatiyorum 3 cm açılma ile
alyaninannesi2 Balbeby 2 500 kiloyla küvezde yatmaz canım eğer başka bir sıkıntısı yoksa. Hatta sağlığı yerindeyse 2300 falan bile yatmıyormuş. Kaç kilo bebişin ? Rabbim yar ve yardımcın olsun telaş yapma inş 1 2 hafta daha bekler biraz daha toparlar.
Cemresra Balbeby ilk kızımı 34 hafta 2340 gram la dogum yaptım sizin gibi 3 cm acılmayla gittim 3 gunde 8cm oldu sunu sancıyla normal dogurdum sukur kuveze girmedi suan 5 yasında hıc bir sıkıntımız yok
Sedaince Balbeby kilodan ziyade ciğer gelişimine bakıp küveze alıyorlar canım inşallah bikaç hafta daha dayanır 🙏 içini ferah tut
Balbeby alyaninannesi2 31+3ken 2 kilo 100 grmdi canım su an hiç bilmiyorum çünkü kilo söylemiyor doktorlar
alyaninannesi2 Balbeby Allah’ın izniyle biraz daha sabrederse küveze girmez maşallah kilosu güzelmiş. Sen yine doktorlara sor tedirginim de kilosu ne küveze girer mi de. Herhalde bilgi verirler
Busraa1310 2 gün önce bende acil sezeryana alındım bebeğim 33 haftalık doğdu şu an küvezde 2370 gram doğdu