Eliffffffd Nolur yardım edin 35 haftalık hamileyim kaşıntı beni öldürecek 3 haftadır ilaç verdi doktor onu da kullanıyorum ama iki gündür yine azmış durumda sizin başınıza geldiyse ne yaptınız artık dayanamıyorum ağlamak geliyor hep içinden
Mrsdettr Eliffffffd sana ilaç verdi mi bana ilaç bile vermedi canım ya halim kalmadı. Senin sadece göbeğinde mi var yoksa benim gibi tüm vücut mu
Clementinee Eliffffffd Mrsdettr Essimsii06 Bende dün gittim benim karnım belim sırtım felaket durumda kaşınıyor 23. Haftamdayım. Doktorum bitkisel yağlar kullanıyomsn dedi ki kullanıyorum çatlamayım diye alerji yaptı büyük ihtimalle bırak bitkisel yağ kullanmayı saf vazelin sür dedi birde La roche posay Lıpıkar baume AP+m kremi al dedi onları kullan. Geçmezse cildiyeye görün dedi 🤷🏻♀️
Pnr_2021 Eliffffffd ben son iki ayimda hep kaşindim ne yaptıysam geçmedi ama doğum oldu bana ferahlık geldi kaşıntılar uçtu gitti
Essimsii06 Mrsdettr Allah aşkına bi fikir verin 13 haftalık olduk ellerim kollarım göbeğim baldırlarım her yerim kaşınıyor uyuz gibiyim
Eliffffffd Mrsdettr tüm vücut özellikle bacaklarım ve avcumun içi bacaklarımı o kadar kalıyorum ki her yeri yara bere içinde allerset verdi doktor şimdi de zeytinyağı sürdü eşim umarım biraz faydasını görürüm
Eliffffffd Clementinee öyle mi ben de bio oil kullanıyordum daha şimdi de zeytinyağı sürdüm hatta daha mı kötü olur ki böyle
Kaderyusuf Clementinee karaciğerde sıkıntı yoksa direkt cildiyeye gidin bence ben 5. Haftada alerji oldum herseyi bırakmama rağmen geçmedi sebebide bulunmadı. Cildiyeye gittim alerji için ilaç verdi 3 güne kesildi normal hayatıma döndüm.
SaniyeGoseli Eliffffffd doktorunuza danışın aynı durum benim başıma da geldi doktoruma danıştım açlık tokluk kanı alındı karaciğer ve safta kesesi değerlerine bakıyorlar gebelik kolostezi denen bir hastalık bu ben ilaç kullanıyorum 10 gündür sabah öğle akşam geçmedi ama hafifledi en azından
Clementinee Eliffffffd biraz yağlanmayı bırak istersen yoğun nemlendirici krem veya saf vazelin al onu kullan canım
Eliffffffd SaniyeGoseli benim de kan tahlillerime falan bakıldı bir şey çıkmadı üç dört doktor gördü hepsi alerji dedi ama neye alerjim var bulamıyorum
SaniyeGoseli Eliffffffd alerji testi yapmaları gerekiyor o halde yada uyuz olabilir covidden dolayı çok sık görülüyormuş bu dönemlerde çamaşırlarınıza evinize kendi eşyalarına çok dikkat edin geçmiş olsun