Sedefavc Merhaba arkadaşlar biraz önce WC kalktım aşırı koyu idrarımı yaptım kan mi diye tereddüt ettim ama kan değil peceteye bı renk gelmedi çünkü Bu arada yanma batma sızlama vs yok ama çok koyu renkti 🙄
Poyrazin_annesi Sedefavc benımde aynı bu şekıl idrarımı yaptm yanma fln hc bısey yoktu doktora soledım ıdrar testı yaptı bana ve enfeksıyon cıktı. Ama normalde enfeksıyon olunca yanma olur dıye bılyrm
Sedefavc 15kasim evet bu sıralar suyu azalttiim sanırım dün yatmadan WC gitmedm tabi çay da içtim nar falan yedim ben ondan mı dedim
Sedefavc 15kasim bir de kum cikmisti 2ay önce o kumu döküp dokmedigimi bilmiyorum acaba kum mu döktüm ya
Sedefavc Poyrazin_annesi ay enfeksiyon dan yeni kurtuldum zaten ama senin gibi tek tahlilde çıktı bende birşey yok tu
Sogancik Sedefavc Sabahları benim de oluyor. Kahverengi turuncu karışımı çok koyu. Bol su içmek lazım. Kalktığın gibi yanı başında su olsun 1 bardak iç.💛
Sedefavc Sogancik Ay benim ki baya koyu kahve koyu kirmizi gibiydi ömrümde il lk defa boyle gördüm tamam koyu renk oldguna daha öncede şahit oldum ama bu kadarını ilk gordum kan olsa peceteden anlaşılırdi dimi
Sogancik Sedefavc Tabi canım anlaşılirdi zaten kana kokakardi o. Geceleri uyurken su içmeye çalış bakalım yine aynısı olacak mi
Sareliidunyam Sedefavc benim de öyle 3 gündür. Kan değil ama kahverengi ye dönük idrar rengi. Benim peçetede kahverengi ye dönük oluyor
Sedefavc Sareliidunyam Yok pecetem bembeyazdı aradan ysrim saat sonra tekrar gittim bu sefer açık renkti
Sedefavc Sareliidunyam yok gitmedjm doktora kan falan olsa giderdim ama degildi öyle ama ya gerçekten çok koyuydu çok korktum bende kum cikmisti acaba kumu mu döktüm bilmiyorum
Sultanesat Sedefavc bol bol su icmen lazım sabah kalktığımda benimde öle oluyor ama gün içinde çok açık oluyor rengi bol bol su içip sık sık tuvalete gitmen lazım canım
Sedefavc Sultanesat evet normalde hep ilk idrar köyü oluyor biliykrum ama canım bu epey koyu renkti kan yaptim zannettim Ama peceteyle sildim peçete tertemizdi Ama kum cikmisti bende acaba kum mu döktüm