Melek0633 Kızlar dünden beri hastanedeyim.birazdan sezeryana alcaklar.37+3 cu günüm.bebegim sağlıkla doğsun kuvez ihtiyacı olmasin.karnimdan kucağıma gelsin.bende hepinize duaciyim Rabbim mucizelerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşaallah
Aslierbo Melek0633 allah yar ve yardimciniz olsun❤️ Duanizi eksik etmeyin, vardir rabbimin bildigi deyin icinizi ferah tutun❤️ Saglikla kavusun insallah
Eslemkusun_annesi Rabbım yardımcıniz olsun insallh bir an önce sağlıkla kavusursunuz bebeginize Melek0633
o1anneadayi Melek0633 rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin inşallah ikinizde sağlıklı bir şekilde birlikte çıkarsınız o hastaneden kuzum 🙏🏻❤
Asl00 Hiç üzülme korkma Allah ım böyle hayırlı görmüş demekki hem çok şükür geldiği hafta çok iyi sende güçlü ol ki minikte güvenli hissetsin 🙏
Melek0633 Asl00 İnşallah canım benim Ama çok zor bir gebelik geçirdim her an kaybetme korkusuyla..kucağıma alıp koklamadan kendime gelemeyecem
Omerhatice Melek0633 bende 37 +4de kontrole diye gidip doğuma alınmıştım hamd olsun hic bi skinti yaşamadık simdi kuzum 4 buçuk aylık oldu.. Yüreğini ferah tut Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
kubra-aysim26 Melek0633 Allah yardımcın olsun inşallah korkma ben 38 de alındım sezeryana küvete almadılar çok şükür
Momandchildren Melek0633 benim kizim 37*5de sezeryanla dogdu kuveze girmedi korkma o haftada kuveze girmez
Papianneoluyor_1203_ Melek0633 37+5 yani dün doğum yaptım bebeğim küveze girmedi siz de tam haftasındasınız girmez merak etmeyin. Hadi çok geçmiş olsun