Papianneoluyor_1203_ Lütfen neler yaptınız ne iyi geldi. Ağrı kesiciler kas gevşeticiler yapıyorlar geçmiyor. Kahve tüketiyorum ama henüz bir iyileşme yok. 24 saatim doldu ne zaman geçer bu ağrılar dikiş ağrılarımı unutturdu o kadar kötü
Deletedmom93428 Papianneoluyor_1203_ zamanla geçecek canım kişiden kişiye değişir ben desiğin ağrıları çekmedim mesela ağrı kesici rica etsyeidn vuraalardı belki iyi gslir
Hulyaaaa Papianneoluyor_1203_ Bende de omuz ağrısı aşırı yapmıştı ameliyat sornasi . Spinal olduğunuz sanırım değil mi?. Sağ omzumu hareket ettiremiyordum . Ağrı kesici yaptılar ve sürekli hareket ettirdim o şekilde geçtim ama baş bel boyun ağrısı hiç olmadı bende. Uyuşukluk geçmeden sek kahve içmeye başladım ben Nescafe Gold tüket bolbol ve beş kilo su. Rahatlarsın 🥰
Hcrklk123 Papianneoluyor_1203_ Canım ilk galiba senin ama biraz dayan çünkü bir hafta ara ara yokluyor o ağrılar.Bol su iç birden geçiyor.
Omerhatice Papianneoluyor_1203_ bendede şiddetli boyun ağrısı yaptı 1 ay sürdü Dikiş sancısını unuttum ben boynuma odaklanmistim resmen 😶 1 hafta şiddetli ağrısı oldu zamanla azaldı 1 ay sonra tamamiyle geçti O süreçte sadece kahve ve bol su tüket mutlaka
Hamisse Bende dün oldum omuz agrisi felaket ara ara vuruyor ama fena vuruyor dikiş yerimde agrı yok o beni zorluyor sadece agri kesici fayda veriyor
Papianneoluyor_1203_ Hamisse çok geçmiş olsun çoook.. Benim dikiş yerimde ağrı var ama omuz baş boyun ağrısı o kadar çok ki onu hissetmiyorum bile. Ağrı kesiciler fayda etmiyor ne yazık ki
Papianneoluyor_1203_ Hulyaaaa İnanmayacaksınız ama ben ne anestezi olduğumu bilmiyorum. Omuriliğime girdiler iki üç yerden. Tamam bende kahve içiyorum su da bol tüketeyim o zaman
Hulyaaaa Papianneoluyor_1203_ Eger omurilik den iğne olup uyumadysan spinal anestezi cnmm yani tamamen bayilmadiysan sende spinal olmussundur. Zten anesteziyi vücut atamadığı için ağrı oluyor benimde omzuma vurmuştu resmen dikiş acimi bastırmıştım bol su ve kahve başka çözümü yok malsef. Gözün aydın bu araada
Hcrklk123 Papianneoluyor_1203_ dikişlerde yürüyüş ile geçiyor sakın yatmayın.Kaslar kesildiği için sen yürüdükce canlanıp iyileşiyor.Bir haftada toparlarsın hayırlı olsun bu arada
Hamisse Papianneoluyor_1203_ Çok iyi anlıyorum gercekten o omuz ağrisı cok kotü rabbim şifa versin insallahhh😔 benimki yavas yavas geciyor insallah sizindr geçer
Papianneoluyor_1203_ Hcrklk123 Of inşAllah inşAllah kimisi hiç geçmiyor diyor kimisi üç sene sürdü diyor etraftan çok korktum
Papianneoluyor_1203_ Hcrklk123 Kaslar mı kesiliyor aman Allahım valla okuyunca korktum 😟 Ben çok plansız seçtim sezaryene iyi ki de seçtim ama. Ben elimden geldiğince yürüyorum ama bu baş boyun omuz ağrısından Kısa tutuyorum dayanamıyorum
Dila71 Papianneoluyor_1203_ bende de nefes aldıkça bıçak batar gibi omuz ağrısı yaptı ben hastaneye sıcak su torbası götürmüştüm onu koydum iyi gelmişti. Üçüncü gün ağrım kalmamıştı
Papianneoluyor_1203_ Dila71 Evet kesinlikle benim de nefes alınca bıçak saplanır gibi olup nefesimi kesiyor
Guzucuk25 Papianneoluyor_1203_ doğum sonrası benimde boynum ve omuzuna doğru inen bir ağrı ama böyle Bi tutulma ağrısı yok iğne yaptılar boyna geçiyor birdaha yapıyorlar ben ne yazıkki tam 1 yıl oldu aşırı derecede sırt ağrısını yaşıyorum fizik tedavi dediler ona da bebegime bakacak kimse yoktu gidemedim çok geçmiş olsun ben çare bulamadım siz bulursunuz inşallah
Papianneoluyor_1203_ Guzucuk25 Benim ablam da sizin gibi 3 sene çekti o ağrıyı. Çok geçmiş olsun. Umarım ben hemen atlatırım çünkü çok acı veriyor
Hcrklk123 Papianneoluyor_1203_ Vallahi iki sezaryen geçirdim.Korkmayın bu geçici dikiş yerini hissediyorsunuz oda bi zaman sonra normal geliyor.Ben geçen yıl düşük yaptım.Sezaryen olduğum için rahim öylece duruyor.Doktor resmen benim önceden doğum yaptığma inanmadı.Sezaryen evet ilk haftlarda zor ama vallaha normal doğumunda dolu sıkıntısı var size dedimya ben o sıkıntıları hiç yaşamadım ve yaşımda büyük kız gibi oluyorsunuz öyle deyim size anlayın yani😉hepsi geçici bak bir hafta sonra normal olacak yürüyüşün ağrıların hep geçecek.
Hcrklk123 Papianneoluyor_1203_ Korkmayın benim üçüncü sezartenim olacak ama ben artılarını çok gördüm.Bu iki gün falan çok yoğunluğu sonra birden geçiyor.Bana gene sorsalar gene sezaryen derim.Normal doğumdada şimdi çok fazla kesiyorlar ve rahim sarkıklığı mesane sarkıklığıda cabası.Toparlarsın kısa sürede biraz sık dişini her sezaryende böyle olmuyor ilk insanı böyle bi yapıyor.Sakin kalın geçecek iki gğnden sonra bir hafta arada yokluyor.Kilonuzda az ise daha kolay oluyor iyileşmesi.