cnmoglum_22 Arkadaşlar 3. Günümdeyim. Nefes darlığı olunca mutlaka gel dedi doktor. Şu an yaklaşık 3 saattir öksürüyorum çok kötüyüm bu nefes darlığına mı işaret gitmeme gerek var mı
humasultan3443 cnmoglum_22 hiç bilmiyorum eşim de aynı şekilde canım kuru kuru öksürüyor asla uyumadı gece yıkarsa kalsın belki bilen çıkar
Kukulili cnmoglum_22 2 yemek kaşığı kekik yarım limon 3 su bardağı su 10 dk kaynat iç . Aşırı faydasını gördüm şu an bende karantinadayım çok azaldı öksürüğüm dene mutlaka şifa olur inşallah . Geçmiş olsun .
Selin12- cnmoglum_22 nefes darlığına su şekilde anlatıyım eğer öksürürken tikanirsaniz ve nefesimizi size yetmediğini anlarsınız ve hızlı hızlı nefes almaya Çalışırsanız işte o zaman nefes darlığı ölüyor canım ve hemde gitmen gerekir oksijen seviyen düşer o zaman gitmezsen ben korana olmadım ama kistij kistikfibroz hastasıyım ve her gün bu durumu yaşıyorum
Esmaa-ess cnmoglum_22 Bende 3 gündür bunu yaşıyorum kuru öksürük boğaz ağrısı burun akıntısı tükendim
Fatmelif Öksürüğü anında kesen sarımsakla zeytinyağını deneyin derim netten araştırın isterseniz sezeryan olacağım için kara kara düşünüyordum bu öksürük nasıl geçer dıye denediğim gıbı geçti çok şükür darısı başınıza inşallah 🤲🤲
Fatmelif cnmoglum_22 3 diş sarımsağı ezın üzerini geçecek kadar saf zeytinyağını koyun 2 saat kadar küçük cam kavanoza koyup buzdolabında bekletin sonrasında ayak tabanınıza yağını sürüp çorap giyin bir iki saat uyumaya çalışın gece yapacaksanız sabaha kadar da durabilir ve sonuç gerçekten inanılmaz 🥰ağzınız sarımsak kokarsa şaşırmayın 😃
cnmoglum_22 Sabah 5 e kadar sadece öksürdüm artık kasıklarım acımaya başladı sonra nasıl olduysa uyuyakalmışım çok ağır geçiyor sıkıştım kaldım çok zormuş :(