SemaaR Merhaba , geceleri uykusuz kalanlar olarak bıhttıııımm 😀😀 Bi türlü istediğim gibi uyuyamıyorum. Hep sanki uyanıkmışım gibi geliyor. Bu durumu yaşayan ? 😂
Gizemis SemaaR hamileyken uyumadığımı sanıyordum. Bebek doğunca ölü gibi olmaya başladım. Uykusuzluktan mahvoldum yani söyliyimde😢😢
Merve_0109 SemaaR Biri bende mi bahseti of biktiqm ya sağa dön yok olmadı sola dön yoruldum ya 33 haftalığız
Yonca0123 SemaaR içinde bir melek var onun hareketleri uyandırıyordur muhakkak bugünleri özliceksin 2. Gebeliğim annem çıkınca geri girse olmuyor mu diceksin demişti bu bir gerçek 😇 tatlı günler
mltmsytgncr Aynı şekilde bende sabaha kadar oturup akşam kadar yatıyorum sonra sersem gibi oluyorum yada bugün olduğu gibi deli gibi uykum vardı ne güzel 23.30’da uyudum ama saat 3.00’de geri uyandım şuan hala uyucam mesela ?? 😂🙅♀️
Merve_0109 mltmsytgncr Ben 22 de uyudum 1.5 ta gözlerim kendiliğinden açıldı saat 4 ve ben bı zibaramadım eşim mis gibi uyuyor kıskanıyorum artık 😭
Ebru07 Ay bende ayaktayım kizlar eşimin uykusunu kıskanıyorum artık ya yorukdum boyle aralıksız uyumayı özledim 😭