Busra2013 21+1 bugun mıdem bulanıyor bebek 1.2 defa hareket ettı ama bebekmı bagırsakmı tam cıkartamadım korkuyorum bebege bısı oldu dıe🥺🥺
Lavantakokusu Busra2013 canım o haftalarda çok hareket etmiyorlar birde yeri çok olduğu için belki de ediyordur ama sende hissedemiyor olabilirsin. İçin ferah olsun merak etme iyidir 😌
GoncaClk Busra2013 öncesinde çok hissediyor muydunuz? Daha haftalarimiz küçük ya az hissetmemiz normaldir diye düşünüyorum. Bulantı hala benimde oluyor yediğiniz biseyde etkilemis olabilir kötü dusunmeyin ama takip edin tabiki
Kusciviltisi Busra2013 gebesiniz normal hamileliğin her ayı diğerinin aynısı değildir, benimde mesela hic sırtım ağrımazdı bugun sırtım ağrıyor
Lavantakokusu Busra2013 herşeyde olabilir ben 32. Haftadayım benimde arada bulanıyor yediğin vs şeylerden olabilir. Ama çok tedirginsen hastaneye gitmende fayda var tabi ki
Busra2013 GoncaClk yok pek hıssetmıodum ama bugun hep ayaktaydım sımdı yzandım kıbıldadı rahatladım😂❤️
Elfidaa Busra2013 canım bebek büyüdükçe mide yukarı çıkıyo buda bazen bulantı bazen yanma bazen ağrı yapabiliyo. Bebeğin hareketine gelince senin haftanda bazı günler hissetmemen çok çok normal aynılarını yaşadığım için yazıyorum 😊
Elfidaa Busra2013 her dk hissetmek mümkün değil 😄 ben şimdi 27+4 üm geceleri çok fazla hareketli gündüzleri eh işte