Milkshakee Dua eder misiniz bebeğim yoğun bakımda. 2 gündür perişanım Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın 😭
Sedanurce Milkshakee allah şifa versin inşallah tez zamanda kavuşursunuz birbirinize rabbim yar ve yardımcınız olsun
S02_ Milkshakee Allahım acil şifasını versin kardeşim rabbim duyar elbet sesimizi ellerimizi indirmeyelim duadan 🤲🏻🙏
Oznrasl Milkshakee Rabbim yardımcın olsun evladınada kuvvet versin tez vakitte kucağına alırsın inşallah sağlıklı şekilde
Zeyzeynoo Milkshakee Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuşmanızı nasip etsin inşallah Şafi adıyla şifalar versin Allah’ım🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Milkshakee asyaderinn sebebi bilinmiyor daha araştırma yapılıyor. Erken doğum değil hayır 23 günlük bebeğim doğduktan sonra oluşmuş ritim bozukluğu. Hamileyken yoktu öyle birşey
buglemmm-11 Milkshakee Allah yardımcın olsun inşaallah tez zamanda sağlığına kavuşur sizde kucağınıza alırsınız 🙏
Milkshakee gzm_zfr gördüm şuan daha iyi makineden ayırmışlar kendisi nefes alıyor ritim de normale dönmüş bu şekilde giderse tehlikeyi atlatcak yavrum inşallah. Çok zoruma gidiyor Allah kimseyi evladı ile sınamasın 🙏🏻