Smileyy Kızlar kese görmeden ve kalp atışı duymadan aklına kötü şeyler gelen var mı? Sürekli ya şöyleyse böyleyse diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. Size de böyle oldu mu ? Bundan nasıl kurtuldunuz? Haftaya salı gününe randevu bulabildim ve 6+3 üm
Nureylaa Smileyy aklınıza böyle şeyler getirmeyin ve internetten araştırma yapmayın iyi düşünün bende bir süreye kadar çok yaşadım bu tür düşünceleri ama içinizi ferah tutun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız 🌸😊
irem_altun74 Smileyy bende de öyle oluyordu canım iyi şeyler düşün iyi olsun sağ salim duyacaksındır kalp atışını da 🥰
Belacivciv Smileyy Tabi ki olmuştu beklemek insanı yoruyor cidden ama kötü düşünmemeye çalışın pozitif olun, aklınıza getirmeyin çok fazla her şey iyidir diye düşünüp normal hayatınıza devam edin 🙃
Sahin1 Smileyy bu bitmiyor yalnız doğurcam hala kötü kötü şeyler düşünüyorum sanırım yapılarımızda var bide hormonlar annelik ekleniyor. Her şeyi sürekli araştırıyorum kafamda kuruyorum karalar bağlıyorum maaaleseef…
Smileyy Nureylaa inşallah canımmm aminn öyle yapıcam internet insanı bitiriyor ama sizler çok güzel moralsiniz buralarda 😘
Smileyy irem_altun74 inşallah canım benim inşallah çok sağol 😘 gerçekten her aşaması zor gebelik haberi bekliyorsun alıyorsun ve endişelerin 2 kişilik olmaya başlıyor inşalalh sağ salim duyarım
Smileyy Belacivciv evet gerçekten öyle yapmalıyım kendime de kızıyorum bazen ama işte buralara yazıp sizin de tecrübelerinizi almak iyi geliyor 😘
Nureylaa Smileyy aklına takılan olursa buradan sor ama olumsuz cevaplara kafa yorma 😅 İnternet çöp zaten 😄 iyiyi al hep kendine 🌸
Belacivciv Smileyy Ben internetten bakıp şu olursa nolur şu belirti var mı ben de diye kafayı yicektim nerdeyse😅 Siz yapmayın böyle şeyler sonrasında kızdım kendime durduk yere strese sokmuşum kendimi aslında 🙈
Smileyy Sahin1 inşallah her şey çok güzel olur Allaha olan tevekkülümüzü bırakmamamız gerek gerisi de bir şekilde geliyor zaten..
Ahsen34 Smileyy bende böyleydim onun için tekrar hamıle kaldığımda mutlaka adet 10 gün gectıgınde gıdecegım.
Smileyy Ahsen34 valla ben sağlık ocağına gittim değerime bakıldıktan sonra hemşire direk 2 hafta sonra kadın doğuma git orada kese de belli olur kalp atışı da dedi onu dinledim ama işte insan meraktan ölüyor 😓
Ahsen34 Smileyy kese için beta degerı onemlı. Kıtabı bılgı der ki beta 2 bın ıle 5 bın aradı kese görünür. Kımınde 5. Hafta kımınde 8 de gorunebılır. Döllenmeye bağlı. Ama işte benım için ders oldu. Adet 10 gün gecsın anca öyle gıdecegım. Heyecanla koşa koşa test yapıyoruz daha adete varken. 😔
SusamTanecigi Smileyy şuan 24 haftadayım hareket etmese sizin gibiyim ben hal aaşamadım öncesinde kaybım olunca o haftalarda midem bulanırdı şükrederim demekki bişeyler yolunda diye ve sağolsun doktorum her hafta kontrole çağırırdı içim rahatlasın diye 12 haftaya kadar
Smileyy SusamTanecigi ne güzel hal ve vücut dilinden anlayan bir doktora denk gelmişsiniz. Rabbim gideceğim doktoru da bana öyle denk eylesin inşallah.. işte anne ve kadın ruhu burda birleşiyor Rabbim her aşamanın bir belirtsini vermiş ama bizler malesef şükürden daha çok şikayet ediyoruz. Sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah 🐣
SusamTanecigi Smileyy amin inşallah sağlıkla gelsinler hepsi Allah isteyen bekleyen kim varsa nasip etsin doktorum dan da gerçekten Allah razı olsun
Smileyy Belacivciv valla ben de o haldeyim yaa ama haklısın yapmamak lazım stres daha da sıkıntı hem kişiye hem bebişibe 🐣