merimeri Merhabalar ben 6+3 oldum bugün beta 88530 cikti sizce normalmidir ?? Şimdiden teşekkür ederim 🤗
GkeCanKaran merimeri normal bnce bnmde çok yüksek çıkmıştı herkes ikizmi dedi ama şuan tek. Öyle çıkması normal. Şuan 7+ 5 im. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah cnm.
TugbaKE merimeri öncelikle hayırlı olsun genelde 6+3te kese görmeye gidiliyo bu tarihte ölçtüren azdır ama kaba bi hesapla normal gibi geldi.belki ikiz gebeliktir merak ettim doğrusu
Busucan merimeri Ailenizde ikiz var mı ☺ Aşılama olmadığı sürece cok düşük ihtimal oluyor eger yoksa benimde cok yüksekti 3e katlıyodu ama minnakım tekmiş 👼🏼
Nurerdgn KerimNuranzen benimki de ilk boyleydi cok sukur 14 haftalik hamileyim degerin iyi canim ama bi kac gun sonra tekrar tahlil vermeni isterler 2 katina cikiyosa bi sorun yok demektir insaallah❤
KerimNuranzen merimeri en son adet tarihim 15 kasimkac haftalik oldugumu bilmiyorum 🙁 ama sanirim 3 haftalik falan
KerimNuranzen merimeri cok tesekkur ederim dua ederseniz benim icin cok sevinirim yarn doktora gitcem
Busucan KerimNuranzen Beta ne zaman 251 di? Ikı gunde ıkıye katlaması gerekiyor o şekilde hesaplama yapın 3500 olmadan karından kese gözükmüyor ☺
SevgiiOA KerimNuranzen 3 haftalık iken kesen sanırım görünmüyecek canım biz 5. Haftada gördük 😌 Hayırlı olsun 🙏
Nurerdgn KerimNuranzen kesenin gorunmesibicin 5 ya da 5 buçuk haftalik olman lazim onun oncesinde gorulemiuo diye biliyorum ben 6 hafta 4 gunkukken gittigimde gorulmustu
Hilalakar Kızlar ben Doğum yaptıktan sonra hemen hamile kaldım sat olarak ne tarihi kullanıcam bilmiyorum doktora da daha gitmedim
Hilalakar Busucan Perşembe randevüm canım da merak ediyorum kaç haftalık olduğunu ilk bebeğimi kaybettim 31 haftalıkken şimdi hem sevinç hem hüzün hemde tedirginim 😔
KerimNuranzen Nurerdgn 4 kere yaptrdim beyayi hepsinde iki kati artis oldu en son cuma gunu yaptrdim iki krina cikmis iyi dedi bidaha yaptrma sali gunu el bakalim dedi
oykununannesii Beta hcg 1 kere ölçülüp bu değere yüksek veya düşük demek doğru değildir. Önemli olan 48 saatte en az %66 artış olmasıdır 😊 ona bakarsan benim adetim 15 gün gecikti ve değerim 58di. Şimdi buna sağlıksız diyenler varsa söyleyim, şu an 25 haftalığım 😁
KerimNuranzen oykununannesii 4 kere olculdu en son 251 cikti doktor iki katina yukselmis dedi sali gunu gel ultrasona bakalm dedi
Busucan Hilalakar Ya ne denir hic bilmiyorum rabbim size sabır versin rabbim kucagınızı tez zamanda doldursun insallah 🙏🏼 benimde iki tane kaybım var ama kücüklerdi sizi düşünemiyorum dua herseyin ilacı rabbim mükafatını veriyor