Dilrubaaaa Haftamdayim sin zamanlarda ayakta fazla kalınca vajinama çok fazla baskı oluyor sık sık lavoboya gidiyorum söylemesi ayıp kalkıyorum tekrar ihtiyacım varmış gibi su içmeye korkar oldum. İnsanın ihtiyacı gelirde ayakta iken bacaklarını sıkıştırır ya o şekilde geziyorum resmen ikinci hamileliğim ilkinde böyle bir sıkıntı olmadı aynı durumu yaşayan var mı acaba yoksa korkmalimiyim zaten stres yapıyorum 🙄🙄
Ozlemflz Dilrubaaaa korkma canım çok normal. Bende korkudan ayağa kalkmaya üşeniyorum otururken hissetmiyorum ayağa kalkınca baskı oluyor tutması zorlaşıyor. Wc gitmekten yoruluyorum. Bol su içmek gerek ama iskence oluyor oda 🤪
pink00 Dilrubaaaa hiç korkmayın. Bende yaşıyorum aynısını aylardan beri şu an 38 haftadayız oturup kalkarken dahi sürekli lavabo ihtiyacı 🤗
Sevib Dilrubaaaa benn bende 32 haftadayım ve aynısını yaşıyorum yoruldum artık lavaboya gitmekten karnımda büyüdü zorlanıyorum bayağı
Dilrubaaaa Ozlemflz inşallah öyledir yatarken çok sıkıntım yok ama ayağa kalkınca fıkır fıkır ediyor çok rahatsız oluyorum
Dilrubaaaa Ozlemflz ilk dogumum erken olmustu ondan dolayı da endişeleniyorum bir şey olur diye hakkımız da hayırlısı 🤲🤲 Allah güç versin hepimize
Edgnssss Benimde aşırı geliyor 33.haftalık oldum kasıklarım da ve vajina bölgem aşırı ağrıyor normal mi sizde de oluyor mu ?
Dilrubaaaa Edgnssss benimde oluyor kasık ağrım hep vardı yürürken ilk adımda hep zorlanıyorum ama son zamanlarda aşırı tuvalet ihtiyacım oluyor bir sorma gereği hissettim
Sevib Edgnssss benimde hem lavabo ihtiyacı hemde sağ kasık ağrım oluyor birde karnım sertleşiyor 32. Haftadayım
Kubbbraa Hapşırık öksürük resmen altıma kaçırtiyo gece boyu saatte bir tuvslete kalkıyorum zaten gün boyu tuvaletteyim yani 39+ 3🤦♀️🥴
Edgnssss Sevib Benim sol kasık tarafım çok ağrıyor çok zor yatıyorum kalkıyorum 2 günde bu kadar ağrı oluyor WC yi hiç söylemiyorum zaten her dk ordayım 😁😁
ogretmen_anneee Dilrubaaaa 2 gündür bebeğimin hareketleri hep vajinam da ayakta durunca asagılar da kıpırdıyor 🤦🏻♀️
ogretmen_anneee Dilrubaaaa bende hastaneye gittim doktorum çağırdı . Bebeğim baş gelişti ancak makat geliş olmuş o yüzden okdr bastırıyormuş asagı