Oğluma kavuştum sonunda ilk ablasına hamile kaldım ama onu kucagıma almak nasip olmadı doğum zamanı kaybettim ama umudumu kaybetmedin isyanda etmedim herşey Allahtan alanda o verende gelelim hikayeme Sorunsuz çok güzel hamilelik geçirdim tksinmeler koku hassasiyeti hariç gayet iyiydi çok güzel geçti beni tek bunaltan tuvalete sık gitmek oldu 😁😁 hamileliğimin son aylarında tayin vesilesiyle geldik giresuna doktor aradık bulduk levent beyi önerdi arkadaşlar saolsun 30 hafyalardaydım ilk olayı anlatınca pek bi ilgiliydi allah razı olsun 31 hafta 32 derken 33 haftadan sabah haraket hissedemedim doktora gittik eşimde bende panikledik gene aynı şeyler gelecek başımıza diye doktoru aradık hastaneye gittik baktı doktorumuz bizim paşa uyuyormuş 😂😂 nasıl bir uykuysa ogün den sonra doktor her 15 gün sonra gel dedi 15 gün sonra gittk bu sefer 1 hafta bidakine 3 gün derken 36 hafta içindeyken 37 yi doldurunca alacagını riske atmayacagını ilki öyke olunca bunu riske atmaya gerek olmadıgını söyledi 4 ekim pazartesiye gün verdi ogün den sonra zaten saya saya bitiremedim günleri saatleri çantam zaten 32 haftadan beri hazırdı 😁😁 sabah 7 buçuk ta gittik hastaneye oyalan et o bu derken 8 oldu geldiler giyeceğim önlüğü verdiler giydim beni aldılar ben gülerek gidiyorum doğuma indirdiler aşağıya eşimle kaynanam asansörün önüne kadar gelebildiler yasak olunca indik ordada biraz bekledik sonra hemşire vardı çok naif tatlı konuşması insanı sakinleştiriyor ses tonu çok güzel kırmadan incitmeden ne güzel konuşuyordu bir anne evladına nasıl şefkatlidir oda resmen öyleydi iğneyi hissetmedim sonda meselesine gelince uyuşuk değilken taktılar pekte acısı falan yok neyse yatırdılar 5 dk sürdü uyuşmam sonra başladılar hemşire zaten konuşuyor soru falan soruyor başımı okşuyor sakinleştiriyor ben zaten ilkindede sezeryan olunca aşamaları biliyordum kestiler çekiştirdiler birazcık yukarıdan baskı yaptılar 09:20 de doğdu oğlum bikere öptüm kokladım sonra hemen gitti tabi doğarken hemşireyi hayırladı üstüne çişini yapıp😂 37+1 de doğdu 2860gr 48cm minnak bişeydi küveze girmedi allaha şükür ben odaya biraz geç gittim gittiğimde odadaydı ilk emzirme falan doktorlar geldi sürekli kontrole hem bebege hem bana rezene çayı komposto ve bisküvi getirdiler 2 gün kaldım hastanede sonra taburcu olduk 22 günlük olduk biz rabbim sağ salim kavuşturdu darısı tüm hamilelere inşallah rabbim evlat hasreti çekenlere evlat nasip etsin evlat acısını da kimsye göstermesin doğru düzgün yazamadım tam detaylı anlatmadım heves edip bende yazmak istedim sadece okuyanlara şimdiden teşekkür ederim 🤲🤲🤲🤗🤗