Elzi2prensesannesi Nahide-58 canm bnim de geldi az önce kasılmam var arada bende böyle bir post arıyordum acaba doğum mu ya bnde mrk ettim sırt ağrım da var hafiften 37+6 haftalık oldum alttan muayene de değil kndi kndine geldi 🥺
molsalkim Nahide-58 bende de muane sonrası olmuştu hatta muane esnasında doktorum ilabilir demişti doğumum 2 hafta sonra oldu
Nahide-58 Elzi2prensesannesi Allah kolaylık versin inşallah hepimize de benim de sancım hafif oluyor 10 15 gündür aynı düzende ama bugün kontrol amaçlı gitmiştim nst de sancı çıktı ben bile şaşırdım
Elzi2prensesannesi Nahide-58 amin cnm bnm doğuma azbir süre kalınca sancı olur oda nst de çıkar sen bile hisetmezsin bnim iki gün vardı doğuma ilk hamileliğim de 4 cm açılmam ve şık sık sancım vardı bir gün sürdü hemen ertesi günü doğum yapmıştım tam zamanında 40 haftalıktım
-elo1 Benimde nişanım geldi 36+3 te doktorum önlemler aldı erken diye demesine göre nişanı gelen bir kadın 5 gün içerisinde doğum yapar dedi
Sevdamcan Bende nişan geldi 1 gün sonra sancım başladi ve doğum yaptım tabi bu kişiden kişiye değişirmi bilmiyorm
Nahide-58 Benimde ilk değil üçüncü onlar hep sancı açılma olmadan suni sancı yla oldu bunda hayırlısıyla kendi sancım olsun istiyorum ona dua ediyorum. Bakalım sancı az bile artsa takipteyim oynamasını fln takip ediyorum
Elzi2prensesannesi Nahide-58 Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah pki nasıl ölü doğum oldu bir sebebi var mıydı
Nahide-58 Sebep bulamadılar diğer gebelik lerde kanda pıhtılaşma için kan sulandırıcı iğne yaptım günlük
Elzi2prensesannesi Nahide-58 olsun yavrunuz da size şefaatçi olur inşallah yerini doldurdu rabbim hayırlısyla