KUBRA3468 Şafak 26 olan anneler durumlar nasıl heyecan var mı bnm son 26 çok heyecanliyim yarın doktor kontrolüm var inşallah asa inmiştir paşam
Bebisinibekleyen KUBRA3468 benden de 29. Bizim pasa da epeydir makat duruyor ve yarın benim de kontrolum var. Son durumlara göre yol belirleyecek doktorumuz. Hayırlısıyla insallah ☺️
Bebisinibekleyen KUBRA3468 merhaba ☺️ kontrolunuz nasıl geçti? Bizde durumlar aynı, henüz donme yok. Biraz daha bekleyelim ancak biraz zor donmesi dedi doktorumuz. Kilosu ve boyu haftasiyla uyumlu.
KUBRA3468 Bebisinibekleyen gayet iyi geçti bizimkide hala dönmedi 2 haftaya kadar belli olur dedi ondan snr artık net bisy söyler herşeyi norml gayet iyi dedi kilosu ne kadar sizin
Bebisinibekleyen KUBRA3468 2600gr 47cm dedi. Haftasi ya uyumlu diye belirtti. Ancak söyleyeyim benim doktor pek umutlu degildi doneceginden biraz zor ama bekleyelim dedi. Kontrol sıklıgımız Haftada bir e dustu. Okumuzdeki haftalarda belli olacak
KUBRA3468 Bebisinibekleyen haftaya yine gel dedi bana da artık haftada bir dedi sonuna geldik sonuçta. Kanama suyun geldiğinde sancın çok olursa direk gel dedi bide günde 10 kez hareket etmezse de gel dedi
Bebisinibekleyen KUBRA3468 Aynen bende beklemek istiyorum, zaten israrla sezeryan demedi doktorum ancak biraz umutsuzluk sezdim. Açıkçası bebis nasil gelmek istiyorsa öyle olsun istiyorum Allahın izninizle. Tabii normal dogum için son haftaya kadar bekleyelim ☺️
Bebisinibekleyen KUBRA3468 benim ilk gebelik diye tecrubesizlik var biraz stres de. Saglikla kucagimiza alalım insallah 🤲🏻
KUBRA3468 Bebisinibekleyen sağlıkla gelsinlerde en önemlisi o ama sezeryanda olmak istemem bildiğin ameliyat olucan kalkması var bide çok zor oluyormus
KUBRA3468 Bebisinibekleyen ay benimde ilk ya bnde çok heyacanli ve stresliyim birazda korku var panik olurum hemen herşeyden
Bebisinibekleyen KUBRA3468 sisteme göre 25 kasim, ancak sezeryan kesinlesirse yine bu tarih mi olur bilmiyorum. Sanırım sezeryan olursa biraz erken karar verilebilir
Bebisinibekleyen KUBRA3468 36 olduk. Sezeryan olacak olsa bile doktor 39a kadar bekleyip o zaman sezeryan yapalım dedi. Bakalım belki kararı degisir