Hnurayk Reyhandemir38 bence hiç moral bozma sonradan bir anda alıyolar her bebek de aynı kg doğmuyor ayrıca daha zamanı var gayet kilo alımı içinnn asıl şimdi alacak 🙏🏻
Aysell88 nslhnyldz aslında bu 3. Gebeliğim ve yurtdışında son haftalarda normal kontrollerde diğerlerinden haberim olmadı hepsini doğumda öğrendi. ☺️ İlk defa doğuma yakın öğrendim bunu 🥰 artık bir sonraki sefer de doğumda olacak 🤲
Hnurayk minikask35 2400ün üstüne çıktığında farklı bir durum söz konusu değilse girmez küveze telaşlanmayın normal aralık 2400-3500 aslında
neslihanturkdemir 31+5 haftalık olduk ☺️ Kilosu 1850gr, boyu da 43cm miş. Doktorum haftasına göre normal dedi 🙏 Herkesin sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucağına almasını dilerim 🤗
Kbrbisi21 gulsahhgvn sirf bebege kilo yapmasi icin kaşar ve muz yedim kara uzum yedim kanda yapmasi icin yogurt ve sut tukettim normalde yogurt yemem cok fazla ama kilo yapsin diye yedim :)
22Mavi Busrase 26+5 şuan 1050 gram minnoşum. Doktorumuz gayet iyi dedi hatta haftasına göre öndesiniz dedi 🙏🙏🙏
Kubra-25 Latiko detaylıya girmedim iki hafta sonra tekrar şekere bakacakmış ama çok tedirgin oldum Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻
yazelinannesi hanifeumit benimki neredeyse 31 haftalıkken 1700 dedi iyi gelişimi güzel dedi sorunca dizin 29 haftada öyleyse iyi maşşallah annesi
kubrapaltc Busrase aman şimdi çok almasın zaten benim kızçem şuan 37+0 ve bugün kontrolde 3810 gram çıktı pazartesi tekrar çağırdı doktorum sezeryan için gün verecek