Sevinc-Berke Busrase 30 haftalıkken oğluşum 1.803 gramdı şimdi 31+6 olduk kaç kilodayız bilmiyorum kontrole daha var 🥰
Kubra-25 34+4 dün bakıldı 2400 kilo bebeğim yalnız suyu fazla dendi şekerim normal çıkıyo ne yapmalıyım düzelir mi nasıl olur yaşayan annelerimiz var mı acaba 😒
Latiko Kubra-25 benimde suyum fazla çıktı 28 haftalığım. şekerim normal tekrar detaylıya girdim bebekte de herşey çok şükür normal. Bazen nedensizde olabiliyormuş. Benim oğlan biraz iriymiş ondan olabilir dediler ama insan tedirgin oluyor ters giden bişeymi var diye düşünmekten.
Selver07 Kubra-25 bana da 29. Haftada fazla dediler karbonhidrat şeker makarna pirinç meyve hep yasakladı yani hamurişi felan yenmeyecek hangi doktora sorsam bunu söyledi ben genelde kaçamak yaptım ama bilmiyorum salı günü gideceğim 33. Haftadayım inşallah düzelmiştir 🥲
ege_ayaz_mom Busrase 32+1 olduk 31 haftalıkken gittim 1.700 gramdik 35 haftalikta gidicez tekrar bakalım kaç kilo dogucaz🤭🤭
Renasumut @"Pinar-25 bende 21 haftalık hamileyim 444 grm dedi ve bi hafta ileriden gidiyor dedi doktor
18_kuzey 28 haftadayken 1011 çıktı kilosu çok taktım kafama,şimdi 29,haftama yaklaşıyorum muzlu süt içiyorum hergün,kaşar yiyorum,başka neler tavsiye edersiniz:( kendi kilomda toplam 5 kilo almısım
marbling10 18_kuzey Kilosu az değil lütfen başka bebeklerle kıyaslayıp kilo alması için uğraşmayın. Sağlıklı ve normal beslenin yeter
Ctzozt 18_kuzey 38+2 yim 2.700 bence çok takmayın herkesin ki farklı, herşey yolundaymış önemli olan sağlıklı olması
Eses0707 eseskurt benimde aynı normal doğum mu düşünüyorsunuz doktorum bir an önce gelir inş dedi kaldıkça kilosu artar diye