Busrase Ergvn bakalım 3 hafta sonra tekrar gideceğim kiloya taktım sağlıklı olsunda ilk bebeğim küçük doğdu çok zorlandım o yüzden korkuyorum 🙃
Busrase Beste0636 evet banada güzel dedi bakalım yememe içmeme çok dikkat ediyorum kendim almıyorum 🙃
Kbrbisi21 Busrase bol bol muz ve kaşar yeme sonucu mu bilmiyorum ama disaridan pek gida tuketmedim kaymagimi yagimi ekmegimi hep kendim yaptim :) bide bebişler baligi cok seviyorrrr azda olsa haftada 1 2 sefer tuketmek sart belkide oda kilo yapici :)
Busrase citlenbigim2212 maşşaallah benim ilk doğumumda hep bir hafta geriden geliyordu 37 haftalık doğum yaptım 47 cm 2730 gram yani sizinki çok iyi
Eliffffffd citlenbigim2212 benim de bugün 35+4 oldu ben de çarşamba günü doktora gideceğim maşallah miniğine sağlıkla gelirler inşallah❤️
raziye2709 Selinkn Leylakkk Maşallah çok iyi ben 30 hafta iken 1450 gr dı.Yarin kontrolum var 32 haftaliğim bakalım ne kadar olmuş oğluş
Kbrbisi21 gulsahhgvn sirf bebege kilo yapmasi icin kaşar ve muz yedim kara uzum yedim kanda yapmasi icin yogurt ve sut tukettim normalde yogurt yemem cok fazla ama kilo yapsin diye yedim :)