rsdsrky07 Merhaba anneler 😊 24 haftalık hamileyim hareketleri bi gün cok hissediyorum bi gun az hissediyorum normal mi henûz
ryhsi rsdsrky07 Merhaba, bende 23+2 deyim. Sizin gibi bende bu tereddüte düştüm🙈 Hatta bayağı kafama taktım yani az hareket ettiği günlerde endişe ettim diyebilirim ama araştırdığım kadarıyla normal bir durummuş😊
Esras88 ryhsi ayy bende aynıı 22+4 bazı günler yerinde durmuyor bazende acaba bir şey öi oldu dedirtecek kadar az hareket ediyor uyku saatlerinide anlayamadım bir türlü sözde bu haftalarda düzeme girermiş bazen gece uyuyor bazen gündüz bazen akşam
ryhsi Esras88 İnan bende öyleyim. Artık hareket ettiğinde mutlu olup çok şükür dediğim bi moda büründüm yani 😂😂
Esras88 ryhsi bugün komtrole gittim doktora söyledim böyle böyle diye dedi ki sem her güm aymı canlılıkta harekette misin o da bir insan annesi dedi😂 hak verdim relax bundan somra inşallah🤣
ryhsi Esras88 Ahaha doktorda haklı ama işte annelik içgüdüsü ile endişe ediyoruz bizlerde😁 Bende doktorumla görüştüm o da normal deyince kabullendim bu durumu 😁