Busraderecam Benim durumumda olan varmı çok merak ediyorum piskolojim bozuldu oğlum meme emmiyor biberonla sagip veriyorum sadece ben mi yaşıyorum bu durumu
Gunesim1 Busraderecam biberon kolay emebileceği çekişi rahat bir biberonsa onu tercih edecektir. Memeden çekmek için sağlam güç harcayacak. Ben olsam ben de öyle yapardım kolaya kaçıyor işte😀 burda kendinizi kötü hissetmeniz gerek yok. Sizi reddetmiyor rahatına düşkün sadece :)
esraizmirli Busraderecam biberonla verdiğiniz için sizi reddediyor bence kaşık biberonla verin sizi emmeye devam etsin
Durunbigeldim Busraderecam keşke kullanmasaydınız biberon emzik meme reddine sebep oluyor malesef. Bende başta sütümü sağıp şırıngayla veriyordum meme reddi olmasın diye. Emzirme danışmanıyla görüşün bi
asyaderinn Busraderecam böyle durumlarda biberona dikkat etmek gerekiyor rahat rahat bol süt gelen bir başlık kullanmamak gerekiyor. Ağız kasları zaten gelişmiş olduğu için o emme refleksini yapabiliyorlar
Busraderecam Gunesim1 Gerçekten öyle ama çok pişmanım biberonla verdiğim için hiç bişey beklemiyordum mememe gelince duruyor hiç cekmeye yeltenmiyor bile
esraizmirli Busraderecam instagramda Dilruba demirezer var ücretsiz mesajlara cevap veriyor bana emzirme konusunda çok yardımcı oldu sizede olacaktır hemen cevap veriyor 1-2 saat içinde
Linaeliff Busraderecam canim benimkide öyleydi zoraki zoraki ağzına dayıya dayıya sonunda emdi.cok ağladım ama onun iyiliği ivindi napiyim sende zoraki deneseydin devamlı nasil olsa kabul edecektir.brn etmediği zamanlar gogsumden sütü bir edecek
Busraderecam Durunbigeldim piskolojim bozuldu zaten bide sarılık oldu sürekli hastaneye gidiyoruz hiç uyuyamiyorum vaktim yok süt sagmaktan